Θεατρικά δρώμενα και διαδραστικά παιχνίδια πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας, όπου μαθητές δημοτικών σχολείων του δήμου Μοσχάτου – Ταύρου, ενημερώθηκαν για τα οφέλη της υγιεινής διατροφής.

Πρόκειται για πρόγραμμα που υλοποιεί ο ΟΚΑΑ, με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των παιδιών σχετικά με τους διατροφικούς κανόνες που πρέπει να ακολουθούν.

Η αρχή έγινε με μαθητές δημοτικών σχολείων του δήμου Μοσχάτου / Ταύρου. Στο πλαίσιο του προγράμματος «Αθλοδιακοπές» που υλοποιεί ο δήμος, τα παιδιά επισκέφθηκαν την Αγορά του Καταναλωτή, που λειτουργεί εντός της Λαχαναγοράς του Ρέντη και στην συνέχεια, στο αμφιθέατρο του Οργανισμού, διατροφολόγος-συνεργάτης του δήμου και στελέχη του ΟΚΑΑ, τους παρουσίασαν μέσω θεατρικών δρώμενων και διαδραστικών παιχνιδιών, τα οφέλη της υγιεινής διατροφής και πιο αναλυτικά της διατροφής πλούσιας σε φρούτα, λαχανικά, κρέας και ψάρι.

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΚΑΑ, Απόστολος Αποστολάκος, μιλώντας στους μαθητές και τους δασκάλους τους, έκανε γνωστό ότι ο οργανισμός θα συνεχίσει και θα εμπλουτίσει τις δράσεις που προάγουν την εκπαίδευση των παιδιών σε θέματα υγιεινής διατροφής, σε συνεργασία με φορείς της εκπαίδευσης και της τοπικής αυτοδιοίκησης.