Έντονη διαμαρτυρία της ΠΟΣΕΕΠΕΑ για την ελαστικοποίηση του ωραρίου εργασίας του ΕΕΠ και ΕΒΠ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔05/10/2018 - 19:34 | Author: Newsroom Ipaidia

Η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. από την έναρξη και της φετινής σχολικής χρονιάς έχει γίνει αποδέκτης δεκάδων αιτημάτων από μέλη της για την απαράδεκτη και παράνομη ενέργεια ορισμένων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων που υποχρεώνουν συναδέρφους του Ε.Ε.Π. και του Ε.Β.Π. σε υπερωριακή εργασία καταστρατηγώντας τις νομοθετημένες εργασιακές σχέσεις.

Απευθύνουμε αυστηρή προειδοποίηση στους εν λόγω Διευθυντέςότι αν συνεχιστούν ανάλογες πρακτικές που ελαστικοποιούν το ωράριο του Ε.Ε.Π. & του Ε.Β.Π. θα καταγγέλλονται επωνύμως από τηνΠ.Ο.Σ.Ε.Ε.Ε.Π.Ε.Α.

Από την πλευρά της Ομοσπονδίας θεωρούμε ότι τέτοιες πολιτικές που με έμμεσο τρόποαλλάζουν τις νομοθετημένες εργασιακές σχέσεις δεν θα πρέπει να αναπτύσσονται, πολύ δε περισσότερο θα πρέπει με μαζικές αντιδράσεις να καταπολεμούνται στη γέννησή τους.

Δεν είμαστε διατεθειμένοινα ανεχτούμε τέτοιου είδους χειρισμούς και παρεμβάσεις από όπου κι αν προέρχονται καιθα τις καταδικάζουμε με κάθε νόμιμο μέσο.

Καλούμε λοιπόν τους Περιφερειακούς Συλλόγους και τα μέλη μας να μας αποστέλλουν εγγράφως και επωνύμως στο e-mailτης Ομοσπονδίας ([email protected]) τις καταγγελίες τους, ώστε η Ομοσπονδία να κινηθεί αναλόγως και να προασπίσει τα εργασιακά δικαιώματα του Ε.Ε.Π. και του Ε.Β.Π. με αίσθημα ευθύνης.

 

Loading...
  • ideascentral

    europalso