ΕΛΜΕ Ιωαννίνων: Καταγγελία για τα γεγονότα στην ΑΣΟΕΕ

ΕΛΜΕ Ιωαννίνων: Καταγγελία για τα γεγονότα στην ΑΣΟΕΕ

Tεταμένη παραμένει η κατάσταση στην ΑΣΟΕΕ


ΕΛΜΕ Ιωαννίνων

Φοιτητές μπήκαν νωρίτερα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, που με απόφαση της Συγκλήτου θα παραμείνει κλειστό μέχρι τις 17 Νοεμβρίου…….

Πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο τραυματίες – ο ένας με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι. Μία φοιτήτρια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα…..

Βρισκόμαστε στο 2019.

Κι όμως τα παραπάνω γεγονότα σύμφωνα με τον τύπο και όσα έγιναν τις προηγούμενες μέρες, θα έλεγε κανείς πως παραπέμπουν πολλά χρόνια πίσω, τότε που ο κόσμος βγήκε στους δρόμους και έδιωξε αυτούς που επέβαλλαν τον φασισμό.

Συνάδελφοι\ισσες, η ΕΛΜΕ Ιωαννίνων καταδικάζει την έφοδο των ΜΑΤ στην ΑΣΟΕΕ κα οποιαδήποτε μορφή επιβολής της τάξης με τέτοιους τρόπους. Είμαστε πλήρως αντίθετοι με οποιαδήποτε είσοδο – έφοδο, με σκοπό την εφαρμογή της πολιτική που προσπαθεί να περάσει η Κυβέρνηση για τον νέο νόμο περί Ασύλου.

Η ΕΛΜΕ-Ι τάσσεται απερίφραστα στο πλευρό των φοιτητών/ριων που υπερασπίζονται το Άσυλο και τις δημοκρατικές ελευθερίες, και καλεί τους συναδέλφους/ισσες σε θερμή συμμετοχή στις εκδηλώσεις για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

googlenewsΑκολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !