Εκπαιδευτικοί: Να ληφθούν μέτρα ενίσχυσης και στήριξης των μαθητών

Εκπαιδευτικοί: Να ληφθούν μέτρα ενίσχυσης και στήριξης των μαθητών

Εκπαιδευτικοί, μαθητές, γονείς και φοιτητές βρέθηκαν στα Προπύλαια και κάνοντας πορεία στη Βουλή απαίτησαν μέτρα για το ασφαλές .

Η ανακοίνωση:

Με συγκέντρωση στα Προπύλαια και πορεία στη Βουλή, εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές απαίτησαν μέτρα για το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων, στο πλαίσιο της Πανελλαδικής Ημέρας Δράσης για την Παιδεία στις 14/4.

Εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές διεκδίκησαν για άλλη μια φορά άμεσα μέτρα για το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων και για την κάλυψη των μορφωτικών αναγκών. Ζήτησαν μαζικά επαναλαμβανόμενα τεστ με ευθύνη του κράτους και όχι με ατομική ευθύνη των γονιών, όπως κάνει ξανά η κυβέρνηση, φορτώνοντας σε μαθητές και γονείς τη διάγνωση, την καταγραφή και τη διαχείριση των κρουσμάτων.

Απαίτησαν να προχωρήσουν άμεσα οι εμβολιασμοί των εκπαιδευτικών. Μέτρα για αραίωση των μαθητών ανά τάξη, με αντίστοιχες προσλήψεις, τόσο για λόγους υγειονομικής ασφάλειας όσο και για την κάλυψη των μορφωτικών κενών που συσσωρεύτηκαν όλο αυτό το διάστημα, μαζί και άλλα μέτρα ενίσχυσης και στήριξης των μαθητών.

googlenewsΑκολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !