Ποιά είναι τα προβλήματα στην ειδική αγωγή στην Αττική

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔26/10/2020 - 12:34 | Author: Newsroom Ipaidia
Τελευταία τροποποίηση στις 26/10/2020 - 16:17

: Υπόμνημα για τα προβλήματα που υπάρχουν στην Ειδική Εκπαίδευση εξέθεσε Σύλλογος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (ΣΕΕΠΕΑ) Αττικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αξιότιμε κύριε Περιφερειακέ Διευθυντή, Ο ΣΕΕΠΕΑ Αττικής, ως ο συνδικαλιστικός φορέας που εκπροσωπεί το Ειδικό Εκπαιδευτικό και Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό της Ειδικής και Γενικής Εκπαίδευσης, καταθέτει υπόμνημα προκειμένου να ενημερώσει για τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στις Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ) και στα Κέντρα Εκπαιδευτικής Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕΣΥ) του Υπουργείου Παιδείας που βρίσκονται στην Περιφέρεια Αττικής.

Επισημαίνουμε δε ότι και κατά την περσινή σχολική χρονιά σας είχαμε καταθέσει ανάλογο υπόμνημα (Αρ.Πρωτ.: 688/20-11-2019) με θέμα «Υπόμνημα ΣΕΕΠΕΑ Αττικής για την κατάσταση στην Ειδική Εκπαίδευση στην Αττική».

Το παρόν υπόμνημα έχει σκοπό να περιγράψει και να κωδικοποιήσει τα προβλήματα που υφίστανται στο χώρο της Ειδικής Εκπαίδευσης και αφορούν τον κλάδο μας. Θεωρούμε δε ότι αποτελούν μια περιεκτική καταγραφή της κατάστασης που επικρατεί αυτή τη στιγμή στις ΣΜΕΑΕ και στα ΚΕΣΥ της Αττικής. Συγκεκριμένα, τα θέματα που θέλουμε να θέσουμε υπόψη σας αφορούν.

Δείτε ολόκληρο το υπόμνημα εδώ

 

  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: