Εγγραφή στο ΑΣΕΠ για τη προκήρυξη για μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔06/04/2019 - 19:32 | Author: Newsroom Ipaidia

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΡΕΤΗΣ ΚΥΣΕΕΠ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΜΠΟΥΛΜΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΟΥ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ

Επειδή δεχόμαστε πολλά ερωτήματα για την εγγραφή σας στο μητρώο του ενόψει των επικείμενων μόνιμων διορισμών και προσλήψεων αναπληρωτών στην Εκπαίδευση, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στην προκήρυξη που περιμένουμε να εκδοθεί θα αναφέρεται με λεπτομέρειες ποια διαδικασία θα ακολουθηθεί!
Στο μητρώο του ΑΣΕΠ μπορεί να εγγραφεί κάθε πολίτης, ωστόσο η προκήρυξη που θα βγει για το Παιδείας θα έχει σημαντικές διαφοροποιήσεις από άλλες προκηρύξεις.

Διορισμοί εκπαιδευτικών: Ακόμα και μετά τους Οριστικούς Πίνακες ΑΣΕΠ οι διορισμοί στην Ειδική

Η ηλεκτρονική αίτηση που θα καταθέσετε στο ΑΣΕΠ θα υποστηρίζεται από πλήρεις οδηγίες για το πώς θα την υποβάλετε και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να περιμένετε να εκδοθεί πρώτα η προκήρυξη από το ΑΣΕΠ.

– Καταχώρηση στο opsyd.sch.gr

Τα δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα σας δε θα σας ζητηθεί να τα υποβάλετε στην πλατφόρμα του ΑΣΕΠ γιατί θα τα καταθέσετε το ΕΕΠ ΕΒΠ στις ΠΔΕ, στη συνέχεια θα καταχωρηθούν στο από τις υπηρεσίες και θα ελεγχθούν όπως αναφέρεται στην απόφαση Αριθμ. 37693/Ε1/12-03-1019 .

Δείτε τις τελευταίες ειδήσεις στο ipaideia.gr

Μόνιμοι διορισμοί στην Ειδική Αγωγή: Πότε αναμένεται η προκήρυξη του ΑΣΕΠ

Loading...
  • europalso   ideascentral