Δωρεάν Tablet και ένα laptop τελευταίας τεχνολογίας παραδόθηκαν στο Δημοτικό σχολείο Ανωγείων, από αλυσίδα super και mini μάρκετ ενισχύοντας την υλικοτεχνική υποδομή του.

Πρόκειται για δώδεκα tablet και ένα laptop που παρέδωσαν οι υπεύθυνοι των σούπερ μάρκετ, που όπως δήλωσαν ευαισθητοποιήθηκαν από την έλλειψη τεχνολογικού εξοπλισμού των σχολείων Ανωγείων, γεγονός που παρατηρήθηκε ειδικά το δύσκολο δίμηνο της καραντίνας και για το λόγο αυτό προχώρησαν σε αυτή τη σπουδαία κίνηση, όπως την χαρακτήρισε ο δήμαρχος Ανωγείων Σωκράτης Κεφαλογιάννης.

Όπως είπε ο κ. Κεφαλογιάννης: «Πρόκειται για μία ευγενική αλλά και σπουδαία προσφορά τους προς τους μαθητές του Δημοτικού μας σχολείου. Ευαισθητοποιημένοι από όλη την προηγούμενη περίοδο της καραντίνας και τις ανάγκες που βγήκαν στην επιφάνεια στον τομέα της τηλεκπαίδευσης, οι επιχειρηματίες, ανταποκρίθηκαν και κάλυψαν αυτά τα κενά με τον καλύτερο τρόπο. Μια προσφορά που θα πιάσει τόπο σε οικογένειες και μαθητές που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσουν όλον τον τεχνολογικό εξοπλισμό που απαιτείται για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, αλλά ταυτόχρονα αναβαθμίζει και την ποιότητα της διδασκαλίας στο δημοτικό μας σχολείο. Εύχομαι το παράδειγμα τους να βρει μιμητές και στο μέλλον».