. Όπως καταγγέλλει μητέρα μαθήτριας, μια παρέα μαθητών επιτέθηκε στην κόρη της, της έσπασαν και της έφτυσαν τα γυαλιά, ενώ όταν ζήτησε το αντίτιμο για να τα αντικαταστήσει της είπαν να «κάνει βίζιτες».

Μιλώντας στο MEGA ανέφερε: «Πριν 1,5 μήνα με πήρε η κόρη μου τηλέφωνο κλαίγοντας. Φώναζε, ότι της πήραν τα γυαλιά, τα έφτυσαν και τα έσπασαν.

Επικοινώνησα με το σχολείο. Δεν είχαν ιδέα για το περιστατικό. Ήρθε το παιδί στο σπίτι, έκλαιγε. Μου είπε ποια παιδιά ήταν. Μίλησα με τη διευθύντρια του σχολείο, φώναξε τα παιδιά, το ένα το έδινε στο άλλο. Τους είπε να φέρουν τα λεφτά για να αντικαταστήσουν τα γυαλιά του παιδιού.

Από μένα δεν πρόκειται να δεις λεφτά. Έχω λέει κάτι φίλους μπορώ να σε στείλω να πας να κάνεις βίζιτα. Έχουν πάνω κάτω την ίδια ηλικία με την κόρη μου περίπου στα 15. Με το που μου το λέει, παίρνω ξανά στο σχολείο τηλέφωνο και ζήτησα να έρθουν και οι γονείς των παιδιών. Έπαιρνα άδειες από τη δουλειά για να πηγαίνω στο σχολείο και δεν εμφανιζόταν κανένας από τους γονείς.

Η διευθύντρια μου έλεγε ότι τα παιδιά αυτά είναι πολύ δύσκολα και ότι σε κάθε διάλειμμα τους έχει στο γραφείο του. Της ζήτησα τις διευθύνσεις των παιδιών, δεν μπορούσε να μου τα δώσει γιατί είναι προσωπικά δεδομένα».Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ