Συνεπώς, καμία εντύπωση δεν μας προξενεί το γεγονός ότι τα Τρίκαλα έμειναν πάλι εκτός σχεδιασμών του , τη φορά αυτή για το θέμα της κατασκευής Φοιτητικών Εστιών», επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωσή του ο Δήμος Τρικκαίων.

Το γεγονός ότι τα Τρίκαλα, έμειναν πάλι εντός σχεδιασμών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, αυτή τη φορά για το θέμα της κατασκευής Φοιτητικών Εστιών, επισημαίνει σε σημερινή ανακοίνωσή του ο Δήμος Τρικκαίων, με τον δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου,  να δηλώνει εμφατικά ότι: «Δυστυχώς για  άλλη φορά η Δυτική Θεσσαλία δεν αποτελεί προτεραιότητα των πρυτανικών αρχών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας».

«Το ότι η σημερινή διοίκηση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας δεν έχει στις πρώτες της προτεραιότητες τα Τρίκαλα και την εδώ Πανεπιστημιακή ανάπτυξη, είναι κάτι που μας είναι ήδη γνωστό και έχει φανεί πολλαπλά όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Το είδαμε και πρόσφατα με το θέμα τη λειτουργίας του Ινστιτούτου Αρωματικών Φυτών, θέμα που δείχνει να έχει και περισσότερο βάθος.

Συνεπώς, καμία εντύπωση δεν μας προξενεί το γεγονός ότι τα Τρίκαλα έμειναν πάλι εκτός σχεδιασμών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, τη φορά αυτή για το θέμα της κατασκευής Φοιτητικών Εστιών», επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωσή του ο Δήμος Τρικκαίων.

Όπως ειδικότερα δήλωσε για το θέμα ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου:

«Για άλλη μια φορά, με πλήρη απογοήτευση, διαπιστώνω ότι οι πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας αγνοούν τους/τις φοιτητές/τριες στη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής, Αθλητισμού και Διαιτολογίας.
Μέσω προγράμματος που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, το Πανεπιστήμιο προωθεί ΣΔΙΤ για δημιουργία φοιτητικών εστιών μόνο σε Βόλο και Λαμία. Δυστυχώς, αυτό δε συμβαίνει στα Τρίκαλα.
Θυμίζουμε ότι εδώ και χρόνια ο Δήμος Τρικκαίων, με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, έχει παραχωρήσει χώρο ακριβώς για αυτόν τον σκοπό!

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, η δυτική Θεσσαλία δεν αποτελεί προτεραιότητα των πρυτανικών αρχών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Ας μετονομαστεί και σε Πανεπιστήμιο Βόλου, για να μην έχουμε απαιτήσεις».