ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΜΕΤΑΘΕΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔03/03/2017 - 22:34 | Author: Newsroom Ipaidia

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΜΕΤΑΘΕΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Σχετικά με τις “διευκρινήσεις” που δημοσίευσε το Υπουργείο Παιδείας στη δημοσιοποίηση της εξώδικης δήλωσης των αμετάθετων Καθηγητών Κοινών Ειδικοτήτων της Π.Ε., αναφέρουμε τα ακόλουθα:

1.- Προς μεγάλη μας δυσάρεστη έκπληξη, κ. Υπουργέ Παιδείας και λοιποί εντολοδόχοι του κ. Υπουργού Παιδείας ΔΕΝ αναγνώσατε ούτε καν το εξώδικο που σας κοινοποιήσαμε την 21/2/2017. ΔΕΝ προβήκατε ούτε καν στην ανάγνωσή του.

2. Απαντήσατε με περισσή σπουδή, σήμερα την 3-3-2017 [11 ημέρες μετά την κοινοποίησή του], έχοντας την απατηλή ψευδαίσθηση ότι είμαστε αδικηθέντες μεταταχθέντες.

3. κ. ΥΠΟΥΡΓΕ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΙΚΗΘΕΝΤΕΣ ΜΕΤΑΤΑΧΘΕΝΤΕΣ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΕΤΑΘΕΤΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ Π.Ε., των οποίων οι αιτήσεις μετάθεσης δεν έγιναν δεκτές τον Ιούνιο 2013, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι αδιαφανείς σκοποί του τότε Υπουργού Παιδείας, κ. ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ, ο οποίος, μέσω της μεθόδευσης των “μετατάξεων”, μετακίνησε ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ τους “δικούς του ανθρώπους” στους τόπους των επιλογών μας.

Εξακολουθούμε ως σήμερα να είμαστε ΟΜΗΡΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΦΩΡΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ που μεθόδευσε ο κ. ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ και εσείς με τη συμπεριφορά σας ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΕ.

κ. ΥΠΟΥΡΓΕ και λοιποί εντολοδόχοι του

ΠΡΙΝ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΘΕΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΕ το περιεχόμενο της υπ΄αριθμ. 49/Α/2016 ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ που διενήργησε το ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ – ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΕΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΤΑΞΕΩΝ.

ΔΙΟΤΙ η Δήλωση που κοινοποιήσατε με περισσή βιασύνη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προδίδει κάθε άλλο παρά σεβασμό στα Ανεξάρτητα Πειθαρχικά Οργανα κάθε Κράτους Δικαίου.

3-3-2017 ΑΜΕΤΑΘΕΤΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΟΙΝΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ Π.Ε. • Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News

  Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

  Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !  • express

   europalso

  Enter your email address: