: Ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, τόνισε πώς υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, εξεταστεί επίσης το , κυρίως των λυκείων, καθώς και η επαναλειτουργία του .

Θα εξεταστεί η απελευθέρωση της διαδημοτικής

Προσαρμογή του μείγματος μέτρων με σκοπό αφενός να δοθούν δικλείδες αποσυμπίεσης και αφετέρου να περιοριστούν υπάρχουσες εστίες υπερμετάδοσης, προανήγγειλε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, σημειώνοντας ότι τα ψυχικά αποθέματα των πολιτών έχουν εξαντληθεί.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο υπουργός Επικρατείας επεσήμανε ότι η λογική είναι πως θα πρέπει να αξιοποιηθεί ο καλός καιρός, διοχετεύοντας τους πολίτες προς ανοιχτούς χώρους.

Όπως είπε, στο πλέγμα των μέτρων που θα εξεταστεί είναι και η απελευθέρωση της διαδημοτικής ώστε οι πολίτες να έχουν διέξοδο στην ύπαιθρο και να περιοριστούν οι συναθροίσεις στα σπίτια.

Σημείωσε επίσης ότι θα εξεταστεί επίσης το , κυρίως των λυκείων, καθώς και η επαναλειτουργία του , υπό αυστηρούς όρους, στο πλαίσιο μιας σταδιακής αποκλιμάκωσης των περιορισμών.

Ερωτηθείς για το είπε ότι είναι ακόμη νωρίς, ωστόσο συμπλήρωσε ότι «θα είναι πάντως ένα πολύ καλύτερο Πάσχα από το περσινό».

Στάθηκε πάντως στην ανάγκη «να διατηρήσουμε λίγο το σθένος μας και για λίγες εβδομάδες να τηρήσουμε τα μέτρα», ενώ υπογράμμισε ότι εφόσον ξεπεραστεί ο κάβος του Απριλίου, τα πράγματα θα είναι καλύτερα, λαμβάνοντας υπόψη και την πρόοδο στους