Αναλυτικά: Τι θα γίνει με τη λειτουργία των σχολείων στον Έβρο την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔10/01/2017 - 15:15 | Author: Newsroom Ipaidia
Ορεστιάδα 10/1/17

Οι θερμοκρασίες κυμαίνονται στα ίδια "πολικά" επίπεδα ενώ το χιόνι έπληξε και πάλι την περιοχή, ιδίως στις βόρειες περιοχές του Έβρου και τη Σαμοθράκη.
Όσον αφορά τη λειτουργία των σχολείων την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017 αποφασίστηκαν τα εξής:
– Στην περιοχή ευθύνης του Δήμου Ορεστιάδας τα σχολεία θα είναι ΚΛΕΙΣΤΑ.
Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Ορεστιάδας (Α΄ Παιδικός Σταθμός, Β΄ Παιδικός Σταθμός, Γ΄ Παιδικός Σταθμός , Δ΄ Παιδικός Σταθμός, παιδικός σταθμός Ριζίων, παιδικός σταθμός Δικαίων, παιδικός σταθμός Κυπρίνου, παιδικός σταθμός Βύσσας) θα παραμείνουν κλειστοί την Τετάρτη 11-1-2017 λόγω καιρικών συνθηκών.
– Στο Δήμο Διδυμοτείχου ΚΛΕΙΣΤΑ.
– Στο Δήμο Σουφλίου θα είναι ΚΛΕΙΣΤΑ.
– Στο Δήμο Αλεξανδρούπολης τα σχολεία Φερών θα είναι ΚΛΕΙΣΤΑ, ενώ ΑΝΟΙΧΤΑ θα είναι τα σχολεία Αλεξανδρούπολης και Τραϊανούπολης. Βέβαια η πρόγνωση του καιρού κάνει λόγο για επιδείνωση του καιρού κάτι που επαληθεύεται αυτή την ώρα (13:40) όπου ήδη άρχισε η χιονόπτωση εντός της Αλεξανδρούπολης. Ενδεχομένως να υπάρξει αλλαγή της απόφασης αν συνεχιστούν τα έντονα φαινόμενα. Θα υπάρξει ενημέρωση!
Επίσημα πάντως ισχύει το εξής, σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του Δήμου Αλεξανδρούπολης:
"Με την αρ. πρωτ. 23/10-01-2017 Απόφαση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελου Λαμπάκη, συνεχίζεται η διακοπή των μαθημάτων στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Δημοτική Ενότητα Φερών του Καλλικρατικού Δήμου Αλεξανδρούπολης την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017, λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών (κακοκαιρίας, παγετού και ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών).
Τα μαθήματα στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον υπόλοιπο Καλλικρατικό Δήμο Αλεξανδρούπολης θα γίνουν κανονικά."
– Στο Δήμο Σαμοθράκης θα είναι ΚΛΕΙΣΤΑ.
Loading...
  • Δια Βίου Επιλογή

    Β2 Γαλλικά σε 2 μήνες από το μηδέν!

    europalso

    europalso