Ο Πανελλήνιος Επιστημονικός Σύλλογος Διδασκόντων Προτύπων –Πειραματικών Σχολείων Δ.Ε. σε συνεργασία με τη Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και το Σύνδεσμο Αποφοίτων Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά, διοργανώνει το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014και ώρα 10.π.μ.-5μ.μ στο κεντρικό κτήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Αμφιθέατρο Α. Αργυριάδη –στα ΠροπύλαιαΠανεπιστημίου 30, επιστημονική ημερίδα με θέμα:

« Αξιολόγηση: Επιστημονικές προσεγγίσεις και προοπτικές» – Η ιδιαίτερη περίπτωση των Προτύπων – Πειραματικών Σχολείων»

Σκοπός της επιστημονικής ημερίδας είναι η διερεύνηση και η επιστημονική προσέγγιση της διαδικασίας της αξιολόγησης γενικά στην εκπαίδευση, αλλά και ειδικά στην περίπτωση των προτύπων – πειραματικών σχολείων. Επίσης η αναζήτηση και η υποβολή προτάσεων που θα αποβλέπουν στη βελτίωση της διαδικασίας της αξιολόγησης.

Στην ημερίδα έχουν προσκληθεί και θα μιλήσουν διακεκριμένοι πανεπιστημιακοί καθηγητές από Πανεπιστήμια της Ελλάδας. Επίσης θα ακολουθήσουν εισηγήσεις συναδέλφων από Πρότυπα –Πειραματικά Σχολεία. Την Επιστημονική ημερίδα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλοι οι συνάδελφοι, της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όλων των τύπων σχολείων.

Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την ημερίδα να δηλώσουν συμμετοχή στη γραμματεία της ημερίδας, προκειμένου να τηρηθεί σειρά προτεραιότητας δεδομένης της χωρητικότητας του αμφιθεάτρου. Με το πέρας της ημερίδας θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Γραμματεία επιστημονικής ημερίδας:

Email

Email

Email

Για την οργανωτική επιτροπή

Αστέριος Δουκουδάκης

Πρόεδρος της ΜΟΔΙΠ ΕΚΠΑ & Αντιπρύτανης

Φρόσω Κλαμπανιστή

Πρόεδρος του ΠΣΔΠΠΣ. ΔΕ

Κωνσταντίνος Μπουρλετίδης

Πρόεδρος του ΣΑΙΣΠ