Αιτήσεις αναπληρωτών 2018: Προσοχή με τα δικαιολογητικά

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔14/04/2018 - 18:37 | Author: Newsroom Ipaidia

 ΣΕΕΠΕΑ  – ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΕΠ  ΕΒΠ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΟΥΛΜΕΤΗ

Συνάδελφοι,  σχετικά με τις αιτήσεις για την πρόσληψη των αναπληρωτών ΕΕΠ/ ΕΒΠ για το έτος 2018- 19 στην ΠΔΕ Αττικής θα σας συμβουλεύαμε να είστε πολύ προσεκτικοί με τα δικαιολογητικά που θα επισυνάψετε στην αίτησή σας. Θα σας προτείναμε να αριθμήσετε κάθε έγγραφο που θα επισυνάψετε και με τον ίδιο αριθμό ακριβώς να το συμπληρώσετε στα συνημμένα που ζητάει η αίτησή σας.
Ο ΣΕΕΠΕΑ Αττικής θα βρίσκεται σε επικοινωνία με τους υπεύθυνους της ΠΔΕ Αττικής προκειμένου να υποστηρίξει την καλύτερη διαχείριση ως προς την καταγραφή των δικαιολογητικών στον υπηρεσιακό φάκελο κάθε υποψηφίου, χωρίς βέβαια να παρακωλύει το έργο της υπηρεσίας.
Επαναλαμβάνουμε ότι ζητούνται όλα τα δικαιολογητικά εκ νέου, σαν να κάνετε για πρώτη φορά αίτηση κι όλες οι βεβαιώσεις προϋπηρεσίας των προηγούμενων ετών εντός της ΠΔΕ εκτός από αυτή της τρέχουσας χρονιάς καθώς και οι βεβαιώσεις ιδιωτικής προϋπηρεσίας με τα απαραίτητα έγγραφα.

Τελευταίες ειδήσεις για

Loading...


  • europalso

    ideascentral