Αγρίνιο: Άγνωστοι βανδάλισαν δημοτικό σχολείο

Αγρίνιο: Άγνωστοι βανδάλισαν δημοτικό σχολείο

Οι εισβολείς μπήκαν σε μια αίθουσα του , όπου έβαλαν φωτιά σε έναν πολιτικό χάρτη και στη συνέχεια έγραψαν υβριστικά συνθήματα στον πίνακα.

Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα, άγνωστοι βάνδαλοι εισέβαλαν σε σχολικό κτίριο στο Αγρίνιο και προκάλεσαν ζημιές. Οι δράστες τρύπωσαν στο κτίριο όπου στεγάζεται το 4ο Δημοτικό σχολείο, πιθανότατα από κάποιο παράθυρο που είχε ξεχαστεί ανοιχτό, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Οι εισβολείς μπήκαν σε μια αίθουσα του σχολείου, όπου έβαλαν φωτιά σε έναν πολιτικό χάρτη και στη συνέχεια έγραψαν υβριστικά συνθήματα στον πίνακα. Όταν… βαρέθηκαν, έφυγαν από το κτίριο χωρίς να συνεχίσουν τις φθορές. Το περιστατικό κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης ο διευθυντής του σχολείου το πρωί της Πέμπτης και σχηματίστηκε δικογραφία για φθορά δημόσιας περιουσίας σε βάρος αγνώστων.

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι δράστες να είναι οι ίδιοι που είχαν εισβάλει τον περασμένο Μάρτιο στο κτίριο του 16ου Δημοτικού σχολείου του Αγρινίου, είχαν βάλει φωτιά στα βιβλία που υπήρχαν σε μια αίθουσα, ενώ είχαν σκίσει και την ελληνική σημαία.

googlenewsΑκολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !