30-12-14 Ο ΥΦΥΠΑΙΘ Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος στον RealFm

30-12-14 Ο ΥΦΥΠΑΙΘ Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος στον RealFm

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΥΦΥΠΑΙΘ Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος στον RealFm

«Θα πρέπει ο ελληνικός λαός να ψηφίσει απόλυτα ενημερωμένος για το τι πρόκειται πιθανόν να συμβεί», ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm 97,8 και στον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαδόπουλο ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος.

Όπως τόνισε ο Υφυπουργός Παιδείας στη ραδιοφωνική του συνέντευξη «είναι υποχρέωση που έχει κάθε υπεύθυνο κόμμα να θέσει στην κρίση του εκλογικού σώματος το τι μπορεί να συμβεί. Φανταστείτε να υπάρχει η υπόνοια ότι μπορεί να συμβούν ορισμένα πράγματα και στην προεκλογική περίοδο να τα αποκρύπτεις από τον ελληνικό λαό».

Ο κ. Δερμεντζόπουλος σημείωσε ότι στον δρόμο προς τις κάλπες «ο ελληνικός λαός θα πρέπει να ψηφίσει απόλυτα ενημερωμένος για το τι μπορεί πιθανότατα να συμβεί», ενώ έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου επισημαίνοντας ότι «οι φόβοι μας εδράζονται στις εξαγγελίες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του οικονομικού επιτελείου του κόμματος, που εκκινούν από οικονομικό πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και προοιωνίζουν αυτό που μπορεί να συμβεί».

Ο Υφυπουργός Παιδείας κατέληξε λέγοντας ότι «στις 25 Ιανουαρίου θα έχουμε εκλογές που δεν τις θέλει η κοινωνία, από ότι προκύπτει από όλες τις μετρήσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα. Είναι εκλογές που δεν τις χρειάζεται η ίδια η χώρα, ούτε το οικονομικό περιβάλλον».

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

googlenewsΑκολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !