Δελτίο Τύπου

Συνάντηση Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανδρέα Λοβέρδου, με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο συναντήθηκε ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανδρέας Λοβέρδος. Η συνάντηση των δυο ανδρών πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, που έχει καταλύσει ο Προκαθήμενος της Ορθοδοξίας.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Μητροπολίτης Περγάμου Ιωάννης, επικεφαλής του Γραφείου Εκπροσώπησης του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα και ο Αρχιγραμματέας του Οικουμενικού Πατριαρχείου, Αρχιμανδρίτης Βαρθολομαίος Σαμαράς.

Μετά τη συνάντησή του με τον Οικουμενικό Πατριάρχη, ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων δήλωσε: «Συναντήθηκα με τον Παναγιότατο, δεν είναι η πρώτη φορά. Έχουμε πολλές φορές συναντηθεί και έχουμε συζητήσει θέματα απολύτως κοινού ενδιαφέροντος. Συζητήσαμε και πάλι σήμερα ορισμένα ζητήματα που αφορούν το γενικό κλίμα στη χώρα μας που ταλαιπωρείται, αλλά συζητήσαμε και με επάρκεια ορισμένα ειδικότερα θέματα που αφορούν το Οικουμενικό Πατριαρχείο και σχετίζονται με τη δική μου αρμοδιότητα ως υπουργού Παιδείας. Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό, λύσεις υπάρχουν για όλα τα θέματα που προκύπτουν και θα τις βρούμε».

140618 dt ypoyrgos var 2140618 dt ypoyrgos var 3

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.