11-07-14 Ενημερωτική εκδήλωση για την Περιφέρεια της Κρήτης από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων σε συνεργασία με …

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔11/07/2014 - 12:50 | Author: Newsroom Ipaidia

Δελτίο Τύπου

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση για ολόκληρη την Περιφέρεια της Κρήτης, στην έδρα της Περιφέρειας, το Ηράκλειο, τη Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2014 και ώρα 18.00, στοξενοδοχείο «Aquila Atlantis» (Υγείας 2, Ηράκλειο).

Στόχος της εκδήλωσης η παρουσίαση δράσεων και προγραμμάτων που προσφέρονται στους πολίτες με στόχο την αναβάθμιση των γνώσεων, των ικανοτήτων και των δεξιοτήτων τους.

Στην εκδήλωση έχουν κληθεί να συμμετάσχουν εκπρόσωποι των τοπικών κοινωνιών, όπως δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Κρήτης, μέλη Διοικητικών Συμβουλίων Επιμελητηρίων, Εμπορικών Συλλόγων της Κρήτης, εκπαιδευτικοί, γονείς, κ.α.

Εκπρόσωποι της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης, της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ) και του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) θα παρουσιάσουν τις δυνατότητες αξιοποίησης των έργων, των δράσεων και των προγραμμάτων τους, που υλοποιούνται και αφορούν στην Περιφέρεια Κρήτης.

Ειδικότερα θα παρουσιαστούν:

  • Έργα – Δράσεις – Προγράμματα της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης
  • Έργα – Δράσεις – Προγράμματα του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης
  • Δράσεις και Προγράμματα του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού
  • Έργα – Δράσεις – Προγράμματα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς

Ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Κωνσταντίνος Κουκοδήμος δήλωσε: «Το Υπουργείο Παιδείας επένδυσε και θα συνεχίζει να επενδύει στη Δια Βίου Μάθηση εμπλουτίζοντας τις θεματικές στα νέα τοπικά προγράμματα επιμόρφωσης, που εκπονήθηκαν «ακούγοντας» τις προτροπές και τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών.

Σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε έχουμε μπροστά μας μία τεράστια πρόκληση. Να συντονίσουμε όλοι τις προσπάθειες μας για τη βελτίωση της καθημερινότητας των ελλήνων πολιτών. Εμείς είμαστε στις «επάλξεις» με στόχο την επένδυση στο ανθρώπινο κεφάλαιο Δια Βίου».

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Loading...


  • europalso

    ideascentral