Θα πάθετε πλάκα! Δείτε τι σκέφτηκαν αυτοί οι 4 άντρες για να βγάζουν λεφτά στην Αθήνα! [photos]

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔10/06/2014 - 23:00 | Author: Newsroom Ipaidia

Mε μότο ότι το «δεν υπάρχουν λεφτά» δεν είναι δικαιολογία και ότι μόνο εμπόδιο για να… υλοποιηθεί η ιδέα που έχεις είναι η οκνηρία μια παρέα τεσσάρων φίλων ξεκίνησαν πριν μερικά χρόνια την επιχειρηματική τους δραστηριότητα στον τουριστικό τομέα κάνοντας πράξη μια ιδέα που είχαν, πολύ διαφορετική από τα συνηθισμένα.

Ο Ανδρέας, ο Αντώνης, ο Βασίλης και ο Βαρνάβας όντας άνεργοι άρχισαν πριν δυο τρία χρόνια να συζητούν πιθανές επιχειρηματικές επιλογές. Μια από αυτές ήταν τα διαμερίσματα σύντομης διαμονής, δηλαδή διαμερίσματα αντί ξενοδοχείων. Κάπως έτσι γεννήθηκε το Live in Athens και τα τέσσερα πολυ ιδιαίτερα διαμερίσαματα στο κέντρο της Αθήνας.

Οπως έχουν εξομολογηθεί οι ίδιοι σε παλαιότερες συνεντεύξεις τους τα διαμερίσματά τους προτιμούν, νέοι, νεόνυμφοι, οικογένειες και παρέες που προτιμούν να περάσουν τις διακοπές τους σε ένα άνετο διαμέρισμα παρά σε ένα περιορισμένο δωμάτιο ξενοδοχείου. Μάλιστα, ανέφεραν ότι οι σχέσεις με τους επισκέπτες τους δεν είναι η απρόσωπη που αναπτύσσεται ανάμεσα σε έναν επιχειρηματία και έναν πελάτη, αλλά είναι πιο ζεστή και φιλική.

Η προσφορά τους στους επισκέπτες τους δεν περιορίζεται στο… κλειδί του διαμερίσματος. Τα τέσσερα παιδιά γίνονται κάτι σαν οικοδεσπότες της Αθήνας κάνοντάς τους προτάσεις για το πού μπορούν να φάνε, ποια αξιοθέατα να δούνε και πού μπορούν να διασκεδάσουν.

alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
Πηγή: iefimerida.gr
Loading...


  • europalso

    ideascentral