Τελικός Κυπέλλου: Tραυματίες στα επείγοντα του νοσοκομείου Βόλου!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔06/05/2017 - 21:53 | Author: Newsroom Ipaidia
Τελευταία τροποποίηση στις 06/05/2017 - 21:56

: Ένα πραγματικό χάος επικρατεί στα Επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου, από τραυματισμένους οπαδούς της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ μετά τα θλιβερά επεισόδια που προηγήθηκαν του . Τραυματίας και ένας αστυνομικός.

Μπορεί οι κύριοι μεγαλομέτοχοι των ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης και Ιβάν Σαββίδης, αντίστοιχα, να γευμάτισαν μαζί στην Πορταριά Πηλίου, θέλοντας να περάσουν ένα συμβόλικο φίλαθλο μήνυμα ενόψει του τελικού Κυπέλλου, φαίνεται όμως ότι δεν κατέβαλαν και την πιο δυνατή τους προσπάθεια.
Κι αυτό διότι οπαδοί και των δύο ομάδων κατάφεραν να δημιουργήσαν πριν τη σέντρα μία κυριολεκτική ζούγκλα μέσα και έξω από το Πανθεσσαλικό Στάδιο, μετατρέποντας σταδιακά την αθλητική γιορτή σε ακόμη ένα φιάσκο, όμοιο με αυτό των προηγούμενων ημερών της ΕΠΟ, με γονείς και παιδιά να κλαίνε κάτω από τα καπνογόνα και τα δακρυγόνα του ντουμανιασμένου βολιώτικου ουρανού.

Σύμφωνα με πληφοφορίες, πρόκειται για 11 τραυματίες, εκ των οποίων ένας αστυνομικός και δέκα οπαδοί. Ένας οπαδός, μάλιστα, θα εισαχθεί σε κλινική του Νοσοκομείου, αφού είναι τραυματισμένος στον πνευμοθώρακα από αιχμηρό αντικείμνο, πιθανώς κατσαβίδι, ενώ εκ των υπόλοιπων εννέα ενδεχομένως να εισαχθούν άλλοι δύο, αφού οι περισσότεροι φέρουν τραύματα, κυρίως στο κεφάλι.
Όπως δήλωσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου Ματθαίος Δραμητινός στο e-Volos.gr, το Νοσοκομείο βρίσκεται σε υψίστη ετοιμότητα, αφού κλήθηκαν και βρίσκονται στο Νοσοκομείο όλες οι βάρδιες και τα χειρουργεία βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα σε περίπτωση που χρειαστούν. Ενώ το ΕΚΑΒ βρίσκεται ούτως ή άλλως ολόκληρη την ημέρα σε κόκκινο συναγερμό.

Loading...
  • ideascentral

    europalso