6 τρόποι να φας έξυπνα την Κυριακή του Πάσχα!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔10/04/2015 - 18:12 | Author: Newsroom Ipaidia

Και όμως, μπορείς να φας το σοκολατένιο σου αυγό και παρόλα αυτά να μην πάρεις βάρος. Δες πώς θα τα καταφέρεις…

Ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσεις τη σοκολάτα σου χωρίς ενοχές είναι να πάρεις μαύρη σοκολάτα υγείας.

Καλό είναι να θυμάσαι πως όσο πιο σκούρα είναι η σοκολάτα, τόσο το καλύτερο.

Κράτα τη σοκολάτα για επιδόρπιο. Τρώγοντας τα Πασχαλινά αυγά με άδειο στομάχι το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να πεινάσεις ακόμα περισσότερο. Φρόντισε να φας τα αυγά σου μετά το κανονικό φαγητό σου.

Μοιράσου το γλυκό σου. Ο καλύτερος τρόπος για να μην παχύνεις είναι να μοιραστείς το επιδόρπιό σου. Με αυτόν τον τρόπο θα απολαύσεις το γλυκό σου και δεν θα νιώσεις και ενοχές.

Τα μικρά πασχαλινά αυγουλάκια αποτελούν πιο έξυπνη επιλογή. Αν ξέρεις πως ένα μεγάλο πασχαλινο αυγό έχει 1000 θερμίδες και ένα μικρό 72, ποιο θα προτιμήσεις;

Γέμισε το ψυγείο σου με υγιεινές επιλογές. Έτσι, όταν νιώσεις ότι θέλεις να φας σοκολάτα, μπορείς να προτιμήσεις μια πιο υγιεινή αλλά εξίσου νόστιμη επιλογή. Μπορείς μάλιστα να φτιάξεις και νόστιμα σοκολατένια smoothies με κακάο.

Αν είναι να το παρακάνεις μόνο για μια μέρα τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μπορείς να το παρακάνεις χωρίς ενοχές. Το σημαντικό είναι να μην το παρακάνεις για πάνω από μια μέρα. Αμέσως μετά την ημερήσια ατασθαλεία σου μπορείς να επιστρέψεις στην καθημερινότητά σου.

Loading...


  • europalso   ideascentral