: Άστατος θα είναι ο καιρός σε πολλές περιοχές της χώρας την με ισχυρούς βόρειους ανέμους, βροχοπτώσεις ακόμη και χιόνια στα ορεινά.

Αναλυτικά η πρόγνωση

Σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου, το πρωί της θα σημειωθούν σε Κρήτη και Δωδεκάνησα ακόμη και χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά της Κρήτης.

Από τη Θράκη και τον Έβρο θα υπάρξουν βροχές και χιονοπτώσεις πάνω από 500 μέτρα, ενώ και οι Σποράδες θα έχουν βροχές. Στην Εύβοια θα καταγραφούν χιονοπτώσεις πάνω από τα 600 μέτρα, ενώ οι Κυκλάδες θα έχουν μόνο παροδικά αυξημένες συννεφιές.

Από το μεσημέρι και μετά ο θα βελτιωθεί σε Θράκη και στη Μακεδονία, ενώ στη Μαγνησία θα σημειωθούν τοπικές μπόρες ίσως και χιονιού πάνω από 700 μέτρα.

Στην Αττικη ο καιρός θα είναι άστατος, με συννεφιά και ορισμένες βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 13 βαθμούς και οι άνεμοι θα είναι πολύ ισχυροί.

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρξει ηλιοφάνεια, αλλά στα ορεινά της Χαλκιδικής και στα ανατολικά θα σημειωθεί ίσως κάποια μπόρα χιονόνερου ή και χιονιού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 13 βαθμούς.

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ