Συμμορία ανήλικων κοριτσιών χτυπά και τρομοκρατεί μαθήτριες στη Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς, παρά τις καταγγελίες, η συμμορία των ανήλικων κοριτσιών συνεχίζει τις επιθέσεις και το άγριο bullying.

Αναλυτικότερα, στο βίντεο που μετέδωσε το Star φαίνεται μια ανήλικη να χτυπά και να κλωτσά με μένος μια μαθήτρια, την οποία αφού τη ρίχνει στο έδαφος, εξακολουθεί να τη χτυπά με απίστευτη βιαιότητα.

Την γρονθοκοπά και κλωτσά στο κεφάλι και την σέρνει από τα μαλλιά στο έδαφος.

Τον ξυλοδαρμό όπως φαίνεται στο βίντεο παρακολουθούν κι άλλες κοπέλες οι οποίες δεν αντιδρούν στο περιστατικό ενώ το θύμα κλαίει.

Η μητέρα ενός από τα θύματα της συμμορίας των ανήλικων κοριτσιών σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, μιλά με καλυμμένο το πρόσωπό της και αλλοιωμένη τη φωνή γιατί φοβάται τα αντίποινα στην κόρη της.

“Είναι συμμορίες κοριτσιών. Υποκινούν το ένα το άλλο και διαπράττουν βίαια πράγματα εναντίον άλλων παιδιών, τα βρίσκουν αδύναμα. Είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και φοβισμένη”, λέει.

“Η κόρη μου φοβάται να βγει από το σπίτι, είμαστε σε μια τέτοια κατάσταση. Φοβάται να πάει σχολείο και μάλιστα σε συνομιλία της, έλεγε ότι “αυτές δε θα ηρεμήσουν αν δεν μου ανοίξουν το κεφάλι”” λέει η μητέρα του θύματος bullying.

Η μητέρα της μαθήτριας έχει ήδη καταγγειλει στην αστυνομία τα περιστατικά βίας.

“Τέσσερα άτομα τη χτυπούσαν απο διαφορετικές μεριές. Της είπαν να μη πει τίποτα στη μητέρα της, ενώ για να σταματήσει όλο αυτό της ζήτησαν να πει κάποιες υβριστικές λέξεις για τον εαυτό της”.