Διαβάστε παρακάτω τι έδειξε η νεκροψία – η οποία έχασε αιφνιδιαστικά τη ζωή της την ώρα που διασκέδασε με συμμαθητές της σε νυχτερινό κέντρο κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής, στα Τρίκαλα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας Ρουμπίνη Λεονταρή ανέφερε ότι τα πρώτα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής έδειξαν πως ο θάνατος της νεαρής μαθήτριας οφείλεται σε παθολογικά αίτια ωστόσο όπως επεσήμανε θα ακολουθήσουν, όπως σε κάθε περίπτωση θανάτου νεαρού ατόμου, περαιτέρω εξετάσεις για την πλήρη διερεύνηση τυχόν ύπαρξης παθολογικού υπόβαθρου ή άλλου εξωγενούς παράγοντα.

Η μαθήτρια της Α’ Λυκείου από σχολείο του Βύρωνα Αττικής την ώρα που διασκέδαζε με τους συμμαθητές της σε νυχτερινό μαγαζί περίπου στη 1 τα ξημερώματα, δεν αισθάνθηκε καλά και λιποθύμησε, καθώς είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή.

Στο σημείο υπήρχε γιατρός που συνόδευε την εκδρομή ωστόσο παρά τις προσπάθειες του δεν κατάφερε να κάνει ανάνηψη το κορίτσι και έτσι κλήθηκε το ΕΚΑΒ.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στη 1.15 π.μ., το νεαρό κορίτσι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων με καρδιοαναπνευστική ανακοπή και μυδρίαση, με τους γιατρούς να πραγματοποιούν υπεράνθρωπες προσπάθειες και επί δύο ώρες να προσπαθούν να επαναφέρουν την καρδιακή λειτουργία με όλα τα μέσα που διαθέτουν χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Ο Κωνσταντίνος Γρηγορίου, Διοικητής Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων ανέφερε: «Παρά το γεγονός ότι επί δύο ώρες και ο επεμβατικός καρδιολόγος και ο αναισθησιολόγος και οι άλλοι γιατροί έκαναν προσπάθειες ΚΑΡΠΑ, δεν απέδωσε και δυστυχώς κατέληξε το παιδί».
Την Τρίτη το «τελευταίο» αντίο στη 15χρονη

Συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές της 15χρονης θα πουν την Τρίτη το τελευταίο «αντίο» στην ανήλικη.

«Με το που θ΄ ανοίξει το σχολείο, θα έχουμε τρεις ψυχολόγους εμείς και δύο το υπουργείο Παιδείας, ώστε να μπορέσουν να διαχειριστούν τα παιδιά, τα οποία αντιλαμβάνεστε αντιμετωπίζουν μια πολύ δύσκολη κατάσταση» εξηγεί ο δήμαρχος Βύρωνα, Γρηγόρης Κατωπόδης στο Star.

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ