Ο στοιχηματισμός στην Ελλάδα αλλάζει πλήρως, καθώς κατατέθηκε νομοσχέδιο και αναμένεται να ψηφιστεί την ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με το οποίο θα σταματήσει να κυκλοφορεί στη χώρα μας η Paysafecard.

Η καθημερινότητα χιλιάδων παικτών στοιχήματος στην Ελλάδα αλλάζει. Μετά από σχετικό νομοσχέδιο που αφορά τις ηλεκτρονικές πληρωμές και αναμένεται να ψηφιστεί το επόμενο διάστημα, η Paysafecard θα σταματήσει να κυκλοφορεί στη χώρα μας με τη μορφή που τη γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, καθώς το νέο νομοσχέδιο προβλέπει την κατάργηση της δυνατότητας ηλεκτρονικών πληρωμών με ανώνυμα μέσα.

Με απλά λόγια, τέλος οι κάρτες Paysafe από το περίπτερο. Κάτι το οποίο σημαίνει πως ο online στοιχηματισμός στην Ελλάδα αλλάζει εντελώς, καθώς η Paysafecard αποτελεί τον δημοφιλέστερο – ίσως – τρόπο κατάθεσης.

Πλέον, η αγορά θα γίνεται από συγκεκριμένα σημεία πώλησης και στη συνέχεια το ποσό θα πρέπει να μεταφέρεται από τον παίκτη στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι της Paysafe (όπου θα υπάρχει διαδικασία ταυτοποίησης κατόχου) και στη συνέχεια θα ακολουθεί η μεταφορά στην εταιρία.

Για την αλλαγή αυτή, οι εταιρίες στοιχηματισμού είναι προετοιμασμένες.

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ