Ο άνοιξε σήμερα το , καθώς βρισκόταν εδώ και καιρό υπό κατασκευή. Πλέον οι καταναλωτές μπορουν να κάνουν αγορές απευθείας στο eshop . Μέχρι τώρα δυνατότητα για onine παραγγελίες υπήρχε μέσω e-food αλλά και με τα caremarket που από σήμερα δίνουν την θέση τους στην σελίδα του eMarket .

Η ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ Α.Ε.Ε. είναι μία αμιγώς ελληνική Επιχείρηση στον χώρο της λιανικής πώλησης τροφίμων, ειδών ευρείας κατανάλωσης και διαρκών αγαθών.

Όπως διαβάζουμε στη σελίδα «Εάν είστε εγγεγραμμένος Πελάτης δεν θα χρειαστεί να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό, αλλά θα σας ζητηθεί να καταχωρίσετε τη διεύθυνση παράδοσης. Το Ιστορικό Παραγγελιών σας θα ανακτηθεί εντός των επόμενων ημερών, ωστόσο δεν θα παραμείνουν αποθηκευμένα τα είδη που είχατε επιλέξει ως Αγαπημένα», αναφέρεται.

Ο Όμιλος διαθέτει 497 Καταστήματα (466 λιανικής και 13 χονδρικής στην Ελλάδα και 18 λιανικής στην Κύπρο), εξυπηρετεί κατά μέσο όρο 500.000 Πελάτες καθημερινά και απασχολεί 30.000 Εργαζομένους. Ο κύκλος εργασιών του, το 2019, ανήλθε στα 3,28 δισ. ευρώ.

Σε αντίθεση με άλλες αλυσίδες δεν υπάρχει χαμηλότερο κόστος παραγγελίας. Στις αγορές άνω των 30 ευρώ η αποστολή είναι δωρεάν ενώ στις χαμηλότερης αξίας υπάρχει χρέωση 2 έως 6 ευρώ η οποία υπολογίζεται βάσει χιλιομετρικής απόστασης από το Κέντρο Διανομής έως τον τόπο παράδοσης. Στην παραγγελία του κάθε καταναλωτή εμφανίζεται το ακριβές ποσό της χρέωσης.

Διαθέτει 427 Καταστήματα και 6 Κέντρα Διανομής στην Ελλάδα, εξυπηρετεί κατά μέσο όρο 340.000 Πελάτες καθημερινά, απασχολεί 27.100 Εργαζομένους και συνεργάζεται με περισσότερους από 3.000 Προμηθευτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η ιστορία της ξεκινάει το 1954 από τα Πετράλωνα, όταν τα αδέλφια Σπύρος και Γιάννης και ο φίλος τους Μιλτιάδης Παπαδόπουλος ιδρύουν μία εταιρεία, η οποία έχει ως δραστηριότητα τη χονδρική πώληση τροφίμων σε παντοπωλεία, τη συσκευασία και τη διάθεση μπαχαρικών σε καρτέλες

 

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ