Πάσχα στο χωριό – Παγώνη: Πότε θα ληφθούν οι αποφάσεις

Πάσχα στο χωριό – Παγώνη: Πότε θα ληφθούν οι αποφάσεις

Η πρόεδρος Νοσοκομειακών Γιατρών, Ματίνα Παγώνη, μίλησε στο κανάλι του Mega για τις των πολιτών την περίοδο του , τονίζοντας « να ηρεμήσουν οι πολίτες, λόγω κρουσμάτων».

Θα κάνουμε διαφορετικό

Η κ. Παγώνη είπε«Ηρεμήστε όλοι με το Πάσχα στο χωριό. Τα , τους διασωληνωμένους και τους θανάτους τα είδατε», είπε χαρακτηριστικά.

«Το σύστημα έχει πιεστεί. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Θα κάνουμε διαφορετικό Πάσχα, θα πάμε στις εκκλησίες στους προαύλιους χώρους με μάσκες και αποστάσεις, αλλά την τελευταία εβδομάδα θα κριθεί αν θα επιτραπούν οι μετακινήσεις από νομό σε νομό, γιατί με 819 διασωληνωμένους είναι δύσκολο», σχολίασε η κυρία Παγώνη.

Η ίδια, τόνισε: «Aυτή είναι ίσως από τις δυσκολότερες φάσεις. Ο κόσμος έχει μπερδευτεί και με τους . Καταλαβαίνουμε την ψυχική πίεση που έχουν και ότι θέλουν να ξεφύγουν αλλά πρέπει να είμαστε προσεχτικοί αν θέλουμε να κάνουμε ένα διαφορετικό καλοκαίρι».

«Θα φανεί μέχρι τη Μεγάλη Τρίτη – Μεγάλη Τετάρτη πώς έχουν εξελιχθεί τα πράγματα. Αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση, θα είναι δύσκολο κάποιος να πει ότι μπορείτε να φύγετε. Όπως και να έχει, ο κόσμος θα μπορεί να βγει, θα μπορεί να πάει από δήμο σε δήμο, δε θα είναι όπως πέρυσι, να είμαστε κλεισμένοι μέσα», συμπλήρωσε.

Κορονοϊός: «Ξεχάστε τη μετακίνηση στα χωριά το Πάσχα»

Το σχέδιο για Πάσχα στο χωριό – «Όπλο» τα self test

«Καμπανάκι» για τις μετακινήσεις εκτός νομού το Πάσχα: «Είναι ρίσκο»

 

googlenewsΑκολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !