ΟΑΣΘ: Απεργία 4/10

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔03/10/2018 - 16:30 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Χειρόφρενο τραβούν αύριο Πέμπτη 4 Οκτωβρίου τα στη αφού θα πραγματοποιηθεί απεργία από τις 7 μ.μ. σήμερα και έως τη λήξη της βάρδιας καθώς και 24ωρη αύριο Πέμπτη, όπως αποφάσισε το σωματείο εργαζομένων ΟΑΣΘ, με αφορμή την τροπολογία για φιλετοποίηση, όπως αναφέρουν, και εκχώρηση αστικού έργου.

Η ανακοίνωση των εργαζομένων για την απεργία αύριο:

Οι εργαζόμενοι στην Αστική Συγκοινωνία Θεσσαλονίκης σε σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του συνδικάτου εργαζομένων αποφασίσαμε την έναρξη κινητοποιήσεων ενάντια στην αιφνίδια κατάθεση και συζήτηση προς ψήφιση της εκπρόθεσμης τροπολογίας του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών για τη φιλετοποίηση και εκχώρηση αστικού έργου τού προσφάτως δημοσίας ευθύνης ΟΑΣΘ σε ΚΤΕΛ ΑΕ και άλλους ιδιώτες οδικούς μεταφορείς επιβατών.

Οι μάσκες πέσανε και οι πραγματικοί στόχοι της πολυδιαφημιζόμενης κρατικοποίησης του ΟΑΣΘ αποκαλύπτονται.

Η διάλυση της συγκοινωνίας, το ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας και ο διαμελισμός χιλιάδων εργαζομένων, μας βρίσκει αντίθετους και μας αναγκάζει να βγούμε αγωνιστικά στους δρόμους.

Σήμερα Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018, ημέρα συζήτησης και ψήφισης της σχετικής τροπολογίας, εμείς οι εργαζόμενοι προκηρύσσουμε στάση εργασίας για σήμερα από 19.00 έως λήξη βάρδιας και αύριο Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018 24ωρη γενική απεργία, απαιτώντας την απόσυρση της τροπολογίας και άμεση διαβούλευση με Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, όλους τους δήμους της περιφερειακής ενότητας Θεσσαλονίκης και εργαζόμενους στην αστική συγκοινωνία.

Για τη συνέχεια των κινητοποιήσεών μας στα λεωφορεία θα υπάρξει σχετική ενημέρωση

Loading...


  • europalso

    ideascentral