Κοινωνικό μέρισμα -ενστάσεις: Κατατέθηκαν τα χρήματα στους δικαιούχους

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔03/03/2020 - 16:37 | Author: Newsroom Ipaidia

Στους λογαριασμούς των δικαιούχων κατατέθηκαν τα χρήματα από το , για όσους ακολούθησαν την διαδικασία των ενστάσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες  από το υπουργείο Οικονομικών, οι σχετικές καταθέσεις έγιναν την περασμένη Παρασκευή, ωστόσο, όπως αναφέρουν ακόμη δεν έχουν δει τα χρήματα στους λογαριασμούς τους.

«Περιμένουμε με αγωνία και άγχος καθώς μας έχουν βυθίσει στην αβεβαιότητα με την συμπεριφορά τους. Ειλικρινά για εμάς είναι μια μεγάλη βοήθεια πιστέψτε με!!», αναφέρει χαρακτηριστικά αναγνώστης της aftodioikisi.gr, ο οποίος διαμαρτύρεται για την μεγάλη καθυστέρηση στη διαδικασία.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τετάρτη, η διαδικασία επρόκειτο να ολοκληρωθεί έως το τέλος της περασμένης εβδομάδας, όπως και έγινε. Ωστόσο, το υπουργείο Οικονομικών και ο αρμόδιος υφυπουργός Θόδωρος Σκυλακάκης, δεν είναι σε θέση να ανακοινώσει ακόμη τον ακριβή αριθμό των δικαιούχων οι οποίοι, όπως έχει γράψει η ιστοσελίδα, αναμένεται να είναι λιγότεροι των 17.000, από τους συνολικά 40.000 που κατέθεσαν ενστάσεις.  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: