Μέσα στις περιοχές που έχουν «χτυπηθεί» από την «Μπάλλος» είναι και η – Πάνω από 250 κλήσεις στην Πυροσβεστική για άντληση υδάτων

Μεγάλα προβλήματα σε δρόμους και γειτονιές της Αττικής έχει προκαλέσει η «Μπάλος», η οποία «χτυπάει» το Λεκανοπέδιο από το πρωί της Πέμπτης.

Στον Κολωνό, μια γειτονιά στην οδό Αριάδνης έχει «βουλιάξει», καθώς το νερό που έχει συγκεντρωθεί, ξεπερνά τους 60 πόντους. Στην περιοχή, έχουν πλημμυρίσει υπόγεια και καταστήματα, με τους κατοίκους να προσπαθούν, υπό την αρωγή της πυροσβεστικής, να σώσουν τις περιουσίες τους.

Ακινητοποιημένα αυτοκίνητα και εγκλωβισμένοι οδηγοί στη Νέα Σμύρνη

Στο μεταξύ, αυτοκίνητα έχουν εγκλωβιστεί στη γέφυρα Δαβάκη, στη Νέα Σμύρνη, λόγω μεγάλης συσσώρευσης υδάτων. Έτσι, εταιρεία οδικής βοήθειας έχει κληθεί για να βοηθήσει οδηγούς να απομακρυνθούν με τα οχήματά τους από το σημείο, ενώ εργάτης του δήμου έχει σπεύσει στην περιοχή για να βοηθήσει στην απομάκρυνση των υδάτων.

Δείτε τις απίστευτες εικόνες με εγκλωβισμένους οδηγούς στην Νέα Σμύρνη και τη γέφυρα Δαβάκη, λίγο πριν τη Συγγρού.

Πάνω από 250 κλήσεις στην Πυροσβεστική για άντληση υδάτων

Μεγάλες δυσκολίες και σε άλλες γειτονιές της Αττικής έχει προκαλέσει η πολύ δυνατή νεροποντή που πλήττει το λεκανοπέδιο από το πρωί της Πέμπτης.

Είναι χαρακτηριστικό πως η Πυροσβεστική έχει δεχτεί, σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω από 250 κλήσεις για άντληση υδάτων, κυρίως από νότια προάστια και πιο συγκεκριμένα τη Νέα Σμύρνη, το Παλαιό Φάληρο κλπ, καθώς και άλλες 8 για πτώσεις δέντρων στο Χαϊδάρι και σε άλλες περιοχές.

Παράλληλα, δυνάμεις της Πυροσβεστικής ενημερώθηκαν και πήγαν στη Γλυφάδα (Γούναρη και Ανθέων), όπου έχουν ακινητοποιηθεί αυτοκίνητα.