Καιρός: «Χτύπησε» και την Αττική η κακοκαιρία Κίρκη – Μέχρι πότε θα συνεχιστούν οι βροχές

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔28/10/2020 - 16:43 | Author: Newsroom Ipaidia

Καιρός: «Χτύπησε» και την Αττική η κακοκαιρία Κίρκη - Μέχρι πότε θα συνεχιστούν οι βροχές. Ο καιρός θα είναι βελτιωμένος αύριο στη δυτική Ελλάδα, όμως στα ανατολικά θα συνεχιστούν οι βροχές, ιδιαίτερα στην ανατολική Μακεδονία.

Καιρός: «Χτύπησε» και την Αττική η κακοκαιρία Κίρκη

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία «Κίρκη», η οποία πέρασε και από την Αττική, όπου σημειώθηκαν κατά τόπους έντονες καταιγίδες.

Ο καιρός στην Αττική θα παραμείνει άστατος τις επόμενες ώρες ενώ βροχή μπορεί να σημειωθεί ακόμα και αύριο το πρωί στα βόρεια και ανατολικά του νομού.

Ο καιρός θα είναι βελτιωμένος αύριο στη δυτική Ελλάδα, όμως στα ανατολικά θα συνεχιστούν οι βροχές, ιδιαίτερα στην ανατολική Μακεδονία, Θράκη στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σημειώθηκαν από την κακοκαιρία «Κίρκη» έως το πρωί σήμερα στο Νότιο Ιόνιο, στην Πελοπόννησο και στην Κρήτη. Το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr κατέγραψε τα μεγαλύτερα ύψη βροχής στα Σφακιά Χανίων όπου έπεσαν 34 χιλιοστά βροχής, ενώ ακολούθησαν ο Λέντας Ηρακλείου και η Κάνδανος Χανίων με 30 χιλιοστά βροχής.

Την Πέμπτη βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως στα νότια, ανατολικά και βορειοανατολικά ηπειρωτικά, στο Αιγαίο και στην Κρήτη. Τα φαινόμενα σταδιακά έως το απόγευμα θα περιοριστούν στο Ανατολικό και Νότιο Αιγαίο και στην Κρήτη.

Οι βορειοδυτικοί άνεμοι στο Ιόνιο δεν θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο οι αρχικά μεταβαλλόμενοι άνεμοι έως 7 μποφόρ θα γίνουν σταδιακά βόρειοι έως 6 μποφόρ.

Καιρός: Ισχυρές καταιγίδες και ανέμους φέρνει η κακοκαιρία «Κίρκη»- Οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας

Καιρός: Έρχεται η κακοκαιρία «Κίρκη»- Ποιές περιοχές θα «χτυπήσει»

  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: