Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, την Πέμπτη, 31 Αυγούστου, . Αναλυτικά, ο Οργανισμός αναμένεται να πληρώσει:

Eλάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα και επίδομα ενοικίου/ στέγασης: Η πληρωμή αυτή θα αφορά τους δικαιούχους των οποίων η αίτηση έχει υποβληθεί μέχρι και τις 31 Ιουλίου 2023 και έχει εγκριθεί.

Επίδομα γέννησης: Συνολικά η ενίσχυση ανέρχεται σε 2.000 ευρώ και καταβάλλεται σε δύο ισόποσες δόσεις των 1.000 ευρώ: Η 1η δόση χορηγείται τον επόμενο μήνα από τη γέννηση του παιδιού, εφόσον η αίτηση υποβληθεί και εγκριθεί μέσα στον μήνα της γέννησης του παιδιού και η 2η δόση μετά από πέντε μήνες από το μήνα της γέννηση του παιδιού. ΠΡΟΣΟΧΗ: Για δίδυμα είναι 4.000 ευρώ κ.ο.κ Επίσης επισημαίνεται πως το επίδομα αυτό δεν κατάσχεται ούτε συμψηφίζεται με βεβαιωμένα χρέη.

, στεγαστική συνδρομή, επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανασφαλίστων Υπερηλίκων αλλά και σύνταξη Υπερηλίκων

Επίδομα θέρμανσης: Πότε θα δοθεί η τελευταία δόση για την χειμερινή περίοδο 2022/2023

Στα τέλη Αυγούστου θα καταβληθεί η έκτη δόση του επιδόματος θέρμανσης για την χειμερινή περίοδο 2022/2023, όπως γνωστοποίησε πρόσφατα με ανακοίνωση του το υπουργείο Οικονομικών. Υπενθυμίζεται πως αυτή είναι η τελευταία πληρωμή που γίνεται για το επίδομα της παραπάνω περιόδου. Επίσης επισημαίνεται πως στις 3 Αυγούστου πιστώθηκαν τα χρήματα της πέμπτης δόσης του επιδόματος θέρμανσης στους τραπεζικούς λογαριασμούς 7.640 δικαιούχων.