Επίδομα Παιδιού Α21: Πότε πληρώνεται η εμβόλιμη δόση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔29/01/2020 - 09:42 | Author: Newsroom Ipaidia

: Στον «αέρα» βρίσκονται χιλιάδες του , οι οποίοι κατέθεσαν από τις 20 Δεκεμβρίου μέχρι τις 15 Ιανουαρίου για να πληρωθούν το υπόλοιπο δόσεων για το 2019.

Αν και αρχικά είχε διαρρεύσει από το υπουργείο Εργασίας ότι η πληρωμή θα γίνει στις 28 Ιανουαρίου μαζί με τα υπολοίπα επιδόματα που κατέβαλλε ο , τελικά τα χρήματα δεν μπήκαν στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, η εμβόλιμη πληρωμή θα γίνει τον Φεβρουάριο. Ωστόσο ακόμα δεν έχει υπογραφεί η σχετική εντολή από το υπουργείο Εργασίας με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι του να μην γνωρίζουν την ακριβή ημερομηνία καταβολής.

 

Πάντως η πληρωμή δεν αποκλείεται να γίνει και στα τέλη του μήνα, δηλαδή στις 28 Φεβρουαρίου μαζί με τα υπόλοιπα οκτώ μηνιαία που καταβάλει ο ΟΠΕΚΑ. Εξάλλου το ίδιο είχε συμβεί και την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Συντάξεις – Επιδόματα: Συνεχίζονται οι πληρωμές -Ημερομηνίες

Επίδομα ενοικίου: Ποιοί πρέπει να κάνουν νέα αίτηση

Τότε ο ΟΠΕΚΑ είχε βγάλει σχετική ανακοίνωση για το κλείσιμο της πλατφόρμας και είχε ανακοινώσει ότι οι πληρωμές στους δικαιούχους (για τις αντίστοιχες αιτήσεις με τις φετινές) θα πραγματοποιούνταν στις 28 Φεβρουαρίου 2019, όπως και τελικά έγινε.

Το Μάρτη η καταβολή της πρώτης δόσης του 2020

Εξάλλου η πρώτη διμηνιαία δόση του 2020 (για τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο) θα καταβληθεί την Τρίτη 31 Μαρτίου 2020 σε όλους όσοι θα έχουν υποβάλλει νέα αίτηση για το επίδομα παιδιού 2020 μέχρι τέλη Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με το νέο σχεδιασμό της κυβέρνησης, το από τον ΟΠΕΚΑ θα πληρώνεται την τελευταία εργάσιμη μέρα κάθε μήνα.

ΟΠΕΚΑ: Ποιές οικογένειες μπορούν να πάρουν έως 420 ευρώ το μήνα

Επιδόματα ΟΠΕΚΑ: Όλες οι ημερομηνίες για τις πληρωμές το 2020  • Το ipaidia.gr στο google news

    Τελευταίες Ειδήσεις

    Ειδήσεις και εκτιμήσεις για τις βάσεις 2020    • ideascentral

      europalso