: Δείτε τα  τρία που εξετάζονται για τις 17 «πορτοκαλί» περιοχές. Αντίστροφα φαίνεται ότι μετράει το ρολόι για την ανακοίνωση νέων μέτρων στις «πορτοκαλί» και τις «κόκκινες» περιοχές καθώς οι ολοένα αυξανόμενοι αριθμοί κορoνοϊού έχουν θορυβήσει τους ειδικούς και τις αρχές.

: Ποιά μέτρα θα ανακοινώσει

Όπως είπε ο πρωθυπουργός κατά την τακτική του συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, το απόγευμα θα απευθυνθεί στους πολίτες και θα τους ενημερώσει για την κατάσταση που επικρατεί τώρα, καθώς και για τα νέα μέτρα.

Είμαστε αντιμέτωποι με το δεύτερο κύμα της , σημείωσε ο πρωθυπουργός. «Εξακολουθούμε να τα πηγαίνουμε καλύτερα από την υπόλοιπη Ευρώπη, αλλά αυτό δεν είναι παρηγοριά» είπε ακόμη ο κ. Μητσοτάκης στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τραπέζι είναι η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, ο περιορισμός της κυκλοφορίας τις νυχτερινές ώρες με ή χωρίς SMS και επαυξημένες περιπολίες σε πλατείες και ανοιχτούς χώρους συνάθροισης κυρίως τις βραδινές ώρες, με στόχο την αποφυγή του συνωστισμού.

 

Διαβάστε ακόμη: