Όλες οι τελευταίες πληροφορίες για την αυτοκτονία του κοριτσιού – Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται γονείς, μαθητές και καθηγητές σε γνωστό ιδιωτικό σχολείο στο Χαλάνδρι, μετά την αυτοκτονία 15χρονης η οποία έπεσε από τον 3ο όροφο του κτιρίου.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, εν ώρα μαθήματος η 15χρονη, αμερικανικής καταγωγής, πήδηξε από τον 3ο όροφο του American Community Schools of Athens.

Την εντόπισε μια καθαρίστρια του κολλεγίου. Οι καθηγητές, σοκαρισμένοι, κράτησαν τα παιδιά στις αίθουσες μέχρι να έρθουν οι γονείς τους, για να μην αντικρίσουν το φρικτό θέαμα.

Η 15χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Αθηνών όπου της έγινε ΚΑΡΠΑ και οι γιατροί έκαναν μεγάλες προσπάθειες να την κρατήσουν στη ζωή, όμως δεν τα κατάφεραν.

Οι γονείς της είναι Αμερικανοί πολίτες, υψηλόβαθμα στελέχη της πρεσβείας των ΗΠΑ. Έσπευσαν στο νοσοκομείο και έλαβαν ψυχολογική υποστήριξη

Δεν προκύπτει ότι η 15χρονη άφησε κάποιο σημείωμα, με τις Αρχές να ερευνούν τις συνθήκες θανάτου της, λαμβάνονται καταθέσεις από οικογενειακό, σχολικό και φιλικό περιβάλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έγιναν επαφές μεταξύ ΓΑΔΑ και αμερικανικής πρεσβείας. Η μαθήτρια είχε παρουσιάσει ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν και δεν ήταν η πρώτη φορά που ειχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει.

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ