Αδ. Γεωργιάδης: Ξανακλείσιμο τα καταστήματα χωρίς τήρηση μέτρων

Αδ. Γεωργιάδης: Ξανακλείσιμο τα καταστήματα χωρίς τήρηση μέτρων

Θα ξανακλείσουν τα καταστήματα χωρίς την τήρηση των μέτρων που έχουν ήδη ανακοινωθεί τονισε σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ‘.

«Αν δεν τηρηθούν τα μέτρα, τα καταστήματα θα ξανακλείσουν. Πρέπει να τηρηθούν το ραντεβού, το τρίωρο, το sms. Αν δεν τηρηθούν, θα έχουμε πρόβλημα»

«Είμαι απολύτως βέβαιος ότι ο κόσμος των επιχειρήσεων και του εμπορίου θα τηρήσει τα μέτρα με θρησκευτική ευλάβεια» πρόσθεσε, αναφέροντας πως όλοι είναι απολύτως συνειδητοποιημένοι για το στοίχημα- ρίσκο που έχει παρθεί για την μερική λειτουργία του λιανεμπορίου.

Ερωτηθείς για το χρονικό διάστημα που θεωρείται ικανό ώστε να ληφθεί απόφαση για κανονικό άνοιγμα των καταστημάτων, ο υπουργός σχολίασε πως έχουμε δρόμο σε αυτό το θέμα, καθώς θα πρέπει να προχωρήσουν οι εμβολιασμοί, να φτιαχτεί το τείχος ανοσίας και να μειωθεί σε σημαντικό βαθμό το κύμα του ιού.

“Ας εμπεδώσουμε καλά ότι πάμε σε μια πολύ αυστηρή λειτουργία της αγοράς, με πολύ συγκεκριμένους κανόνες έτσι ώστε να μην έχουμε πρόβλημα” τόνισε.

Όσον αφορά τα πολυκαταστήματα, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι το άνοιγμα τους θα είναι το επόμενο βήμα και δεν αποκλείεται να γίνει εντός του Απριλίου.

Self: Τι θα ισχύσει, για ποιούς θα είναι υποχρεωτικό –  Τι θα γίνει με τα σχολεία

Σχολεία – Self test: Υποχρεωτικό και για τους εκπαιδευτικούς –  Η διάταξη

Σχολεία ; Πιερρακάκης: Προτεραιότητα στα self test θα έχουν οι μαθητές

googlenewsΑκολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !