Βραβεία σε 845 αριστούχοι μαθητές όλης της χώρας

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔12/12/2015 - 11:43 | Author: Newsroom Ipaidia
Η EUROBANK συνεχίζει να στηρίζει τους αριστούχους όλης της χώρας που διακρίθηκαν για τις υψηλές επιδόσεις τους στις πανελλαδικές εξετάσεις.
Φέτος, 13η χρονιά του προγράμματος "Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία" , βραβεύτηκαν 845 αριστούχοι μαθητές από όλη την Ελλάδα και πραγματοποιήθηκαν συνολικά 9 εκδηλώσεις σε μεγάλες περιφέρειες της χώρας.
Η επιβράβευση του κάθε αριστούχου συνοδεύεται από το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ.
Συμφωνα με το ΕΘΝΟΣ Το πρόγραμμα "Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία" ξεκίνησε το 2003 και πραγματοποιείται με την υποστήριξη του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί μια από τις mo σημαντικές κατ διαχρονικές δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου Eurobank και έχουν βραβευτεί πάνω από 14.800 μαθητές κατ μαθήτριες που εισήχθησαν σε ΑΕΙ με βαθμό πάνω από 18.
Και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σ διευθύνων σύμβουλος της Eurobank, κ. Φωκίων καραβιάς, απευθυνόμενος στους αριστούχους: "Έχετε ήδη αποδείξει πως το αξίζετε", για να προσθέσει: "Η αξία δεν χρειάζεται την ανταμοιβή, αλλά n ανταμοιβή περιμένει πάντα τους άξιους .

Loading...
  • Δια Βίου Επιλογή    ideascentral

    europalso