Το ορθογραφικό λάθος σε πανό εκπαιδευτικών που σχολιάστηκε

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔14/05/2020 - 09:14 | Author: Newsroom Ipaidia

Αρκετοί ήταν αυτοί που πρόσεξαν το πανό που αναρτήθηκε χθες έξω από το Κοινοβούλιο κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας των για το του Υπ. Παιδείας και έδινε με εμφατικό τόνο συγκεκριμένη… προσταγή στην υπουργό Παιδείας.

«Απέσυρε τώρα» το νομοσχέδιο έγραφε το πανό, με τον συντάκτη να αγνοεί προφανώς ότι το πανό θα έπρεπε ορθώς να γράφει «απόσυρε» ως προστακτική ενεστώτα, κι ενώ η μόνη έγκλιση που παίρνει εσωτερική αύξηση στα σύνθετα ρήματα είναι η οριστική παρελθοντικών χρόνων.

Το ορθογραφικό λάθος δεν πέρασε απαρατήρητο από τους χρήστες του twitter.

Αντίθετες οι ομοσπονδίες στο νομοσχέδιο

Οι ομοσπονδίες των εκπαιδευτικών εξέφρασαν χθες το μεσημέρι την αντίθεσή τους στο νομοσχέδιο για την εκπαίδευση, κατηγορώντας το υπουργείο για έλλειψη διάθεσης του διαλόγου. Παράλληλα, υποστηρίζουν ότι οι διατάξεις του νομοσχεδίου για αύξηση του αριθμού των μαθητών ανά τμήμα αναμένεται να επιφέρει απολύσεις εκπαιδευτικών και συνολικά υποβάθμιση της Παιδείας.

Οι εκπαιδευτικοί, επίσης, δηλώνουν την αντίθεσή τους στην τροπολογία Κεραμέως για την αναμετάδοση μαθημάτων, εκφράζοντας ισχυρές επιφυλάξεις για την προστασία προσωπικών δεδομένων μαθητών και εκπαιδευτικών, ενώ τονίζουν τον αντιεκπαιδευτικό και αντιπαιδαγωγικό χαρακτήρα της συγκεκριμένης ρύθμισης.  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: