Τηλεκπαίδευση: Εκπαιδευτικοί κάνουν μάθημα σε παγωμένα σχολεία

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔12/12/2020 - 18:34 | Author: Newsroom Ipaidia

Τηλεκπαίδευση: Το γεγονός ότι τα παιδιά δεν πάνε σχολείο δε σημαίνει ότι οι σχολικές μονάδες δεν είναι ανοικτές για την πραγματοποίηση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης από εκπαιδευτικούς που, λόγω αντικειμενικών δυσκολιών, δεν την παρέχουν από την κατοικία τους, αναφέρει ο Σύλλογος Σωκράτης σε ανακοίνωση του.

Ο Σύλλογός μας έγινε αποδέκτης πολλών παραπόνων, από σχολικές μονάδες για το γεγονός ότι ο Δήμος Αχαρνών δεν έχει προχωρήσει στη χορήγηση πετρελαίου, ως όφειλε να κάνει, για την απρόσκοπτη λειτουργία τους.

Το γεγονός αποδεικνύει για άλλη μια φορά την απαξίωση και την αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής αναφορικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες λειτουργούν τα σχολεία. Δεν ξεχνάμε ότι πέρυσι μαθητές καλούνταν να παρακολουθήσουν μάθημα σε παγωμένες αίθουσες, αφού αρκετά σχολεία έμειναν χωρίς πετρέλαιο για αρκετές ημέρες!!!

Ο Σύλλογος Π.Ε. Αν. Αττικής καταγγέλλει το γεγονός και καλεί τη Δημοτική Αρχή Αχαρνών να αναλάβει τις ευθύνες της και να προχωρήσει άμεσα στην παραγγελία πετρελαίου για τις σχολικές μονάδες.  • Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News

    Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr    • ideascentral

      europalso

    Enter your email address: