Τα στατιστικά των μεταθέσεων 2014

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔21/04/2015 - 23:31 | Author: Newsroom Ipaidia

Αιρετός στο ΚΥΣΔΕ Νεκτάριος Κορδής

Σχετικά με τη συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ που έγινε την Τρίτη 21 Απρίλη σας ενημερώνουμε για τα ακόλουθα:

1. Έγινε συζήτηση επί των προτάσεων για τον ορισμό Σχολικών συμβούλων και Εκπαιδευτικών, ως μελών και εισηγητών της κεντρικής Επιτροπής Εξετάσεων.

2. Εξετάστηκαν 2 αιτήσεις εκπαιδευτικών για μετάταξη σε προσωρινή θέση Διοικητικών Υπαλλήλων για σοβαρούς λόγους υγείας.
3. Σχετικά με τα κενά εκπαιδευτικών μετά και τις σημερινές 49 προσλήψεις αναπληρωτών, τα εναπομείναντα κενά είναι 150 πλήρους ωραρίου και 100 μειωμένου ωραρίου.
4. Τέλος αναφορικά με τις μεταθέσεις εκπαιδευτικών σας παραθέτω για καλύτερη ενημέρωση τα στατιστικά των μεταθέσεων του 2014. Οι φετινές μεταθέσεις προσδιορίζονται για τις αρχές Ιουνίου, για να συνυπολογιστούν και οι παραιτήσεις των εκπαιδευτικών της φετινής χρονιάς.
ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ 2013-2014
ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ 2013-2014
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ
Οι Συνεργαζόμενες Εκπαιδευτικές Κινήσεις αλλά και όλη η εκπαιδευτική κοινότητα αποχαιρετήσαμε στις 14 Απρίλη το Χρήστο Φιρτινίδη αναπληρωματικό μέλος του ΚΥΣΔΕ. Έφυγε ένας δικός μας άνθρωπος, ο άξιος εκπαιδευτικός, ο πολύτιμος συνάδελφος και φίλος Χρήστος, που υπερασπίστηκε με αμεροληψία και ανιδιοτέλεια τα συμφέροντα του κλάδου, με αφοσίωση στη συλλογική δράση και με αδιάλειπτη συμμετοχή στους αγώνες του κλάδου μας.

Καλό ταξίδι Χρήστο…
Θα είσαι για πάντα στο μυαλό μας και προπαντός στην καρδία μας…

Loading...


  • europalso   ideascentral