: Ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ αναφέρθηκε στην του αλλά και στις προαγωγικές εξετάσεις. Δείτε στο ipaidia.gr αναλυτικά όλα όσα είπε.

«Είναι πολύ πιθανό να υπάρχει μια παράταση του σχολικού έτους τον Ιούνιο»

Τόνισε πως η πρότασή τους είναι να μην γίνουν οι ούτε στο Γυμνάσιο ούτε στο Λύκειο, ώστε να αξιοποιήσουμε όλη την περίοδο των γραπτών εξετάσεων για να επαναληφθεί η ύλη.

Όπως είπε ο κ. Τσούχλος στο «Θέμα 104,6», θα πρέπει να καλυφθούν τα κενά, εξαιτίας των δυο ταχυτήτων μαθητών που έχουμε για μεγάλο διάστημα των εξ αποστάσεως και των μαθητών δια ζώσης. «Στην κατάσταση που είναι οι μαθητές καλό είναι να μην τα βάλουμε και σε μια άλλη διαδικασία εξετάσεων τον Ιούλιο μήνα».

Σχετικά με την, ανέφερε ότι υπάρχει μια εντονότατη αντίδραση και την πρωτοβάθμια και στη δευτεροβάθμια που υπερβαίνει και το 90%.

«Σαν ΟΛΜΕ ξεκαθαρίζουμε ότι έχουμε θέση υπέρ της αξιολόγησης και την επικαιροποιήσαμε επί Γαβρόγλου. Προσήλθαμε στη συνάντηση με την υπουργό λέγοντας ότι λόγω της πανδημίας φέτος είναι αδύνατο να αξιολογηθούν τα και προτείναμε να αποσύρει την υπουργική απόφαση και να γίνει ένας γόνιμος διάλογος από Μάρτιο μέχρι το καλοκαίρι. Δεν απάντησε θετικά η υπουργός», ανέφερε ο κ. Τσούχλος επισημαίνοντας ότι θα υπάρξει νέα συνάντηση τη Δευτέρα.