: Σύμφωνα με  ενημερώσεις αιρετών αναμένεται μικρή φάση αναπληρωτών και ΦΕΚ για προσλήψεις Κοινωνικών Λειτουργών και Ψυχολόγων στα γενικά και η Ειδική Πρόσκληση εκπαιδευτικών.

Πιο συγκεκριμένα, έρχεται μικρή φάση προσλήψεων κατά το χρονικό διάστημα των εορτών αναφέρει ο  τ. αιρετός ΠΥΣΠΕ Α Αθήνας και Πρόεδρος του Συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε «ο Μακρυγιάννης» Τάκης Ρουμπής.

Οι προσλήψεις που αναμένονται θα είναι της τάξεως των 300 περίπου και μετά τις αναμένεται η έκδοση της Ειδικής Πρόσκλησης, σύμφωνα με την ενημέρωση του Τάκη Ρουμπή.

Αναμένεται επίσης, σύμφωνα με ενημέρωση των τ. αιρετών Γ. Μπουλμέτη και Β. Βούγια, το ΦΕΚ με την Υπουργική Απόφαση με τις ομάδες σχολείων ανά βαθμίδα, με σκοπό την πρόσληψη και τοποθέτηση Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού κλάδων ΠΕ23 Ψυχολόγων και ΠΕ30 Κοινωνικών Λειτουργών, ανά Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Συγκεκριμένα θα προσληφθούν 400 Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού των κλάδων ΠΕ23 Ψυχολόγων και ΠΕ30 Κοινωνικών Λειτουργών για τη σχολική περίοδο 2021-2022, για την αντιμετώπιση των συνεπειών του Covid 19, στο πλαίσιο της Πράξης «Υποστήριξη Σχολικών Μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης από Ψυχολόγους και Κοινωνικούς Λειτουργούς» με κωδικό 5070727 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020».

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ