Προσλήψεις αναπληρωτών 2018: Στο ίδιο έργο θεατές για μια ακόμη Σχολική χρονιά

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔06/10/2018 - 13:31 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

    Η φετινή χρονιά ξεκίνησε με το Υπουργείο Παιδείας να προβάλλει το αυτονόητο σαν επιτυχία του, τις  19.000 εκπαιδευτικών, ξεχνώντας ότι οι μηδενικοί διορισμοί τα τελευταία χρόνια, άλλαξαν το εκπαιδευτικό τοπίο και το 30% των εργαζομένων πλέον  είναι αναπληρωτές. Ξέχασε ακόμη να πει, ότι ούτε αυτοί επαρκούν για την κάλυψη των χιλιάδων κενών.

 

Α.Δ.Ε.Δ.Υ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας  τα πράγματα είναι τραγικά. Εκατοντάδες κενά Δασκάλων, Νηπιαγωγών και Εκπαιδευτικών ειδικοτήτων και  καμιά πρόσληψη αναπληρωτών Εκπαιδευτικών Γερμανικής Γλώσσας. Στη  Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, εκτός από τα κενά, λειτουργούν τμήματα με 29 και 30 μαθητές και μάλιστα τμήματα κατεύθυνσης.  Ταυτόχρονα στην Περιφέρεια τοποθετούνται οι Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου και ο Οργανωτικός Συντονιστής, με ένα καθηκοντολόγιο που τους καθιστά διαδικτυακούς «Φίλους» των εκπαιδευτικών, που για τη σημερινή πραγματικότητα , θα συμπάσχουν μαζί τους, απλοί θεατές στη διάλυση του Δημόσιου Σχολείου.

Η Εκτελεστική Γραμματεία του Νομαρχιακού Τμήματος  της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Εύβοιας, καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς να πλαισιώσουν τις  δράσεις των Πρωτοβάθμιων Σωματείων και να συμμετέχουν μαζικά και δυναμικά στη συγκέντρωση στο Υπουργείο παιδείας  σήμερα Παρασκευή 5 Οκτωβρίου2018 τις 13.00

Loading...
  • Δια Βίου Επιλογή

    Β2 Γαλλικά σε 2 μήνες από το μηδέν!

    europalso

    europalso