Πότε κλείνουν τα σχολεία για το καλοκαίρι

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔03/06/2020 - 11:09 | Author: Newsroom Ipaidia

Δείτε αναλυτικά .  Ποιές είναι οι ημερομηνίες λήξης των μαθημάτων για τα Νηπιαγωγεία, τα  Δημοτικά , τα Γυμνάσια και τα Λύκεια.

Σε ΦΕΚ η ημερομηνία λήξης του διδακτικού έτους 2019-2020 των ημερησίων και εσπερινών Γυμνασίων, Ειδικών , ημερησίων και εσπερινών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, Ειδικών Λυκείων και Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας

Αναλυτικότερα:

Ορίζεται ως ημερομηνία λήξης των μαθημάτων του διδακτικού έτους 2019-2020 των ημερησίων και εσπερινών Γυμνασίων, Ειδικών Γυμνασίων, ημερησίων και εσπερινών Γενικών και Επαγγελματικών , Ειδικών Λυκείων και Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας, η 12η Ιουνίου 2020, ημέρα Παρασκευή.

Το έγγραφο

Τα σχολεία θα λειτουργήσουν μέχρι και την Παρασκευή 26 Ιουνίου.  Για τους εκπαιδευτικούς το σχολικό έτος θα διαρκέσει μέχρι και την 30 Ιουνίου ενώ μέχρι την ίδια ημερομηνία θα είναι σε ισχύ και οι συμβάσεις των αναπληρωτών.

Τα θα λειτουργήσουν όπως είναι αναμενόμενο με ειδικούς κανόνες όπως τμήματα μέχρι 15 μαθητές και όπου δεν είναι αυτό δυνατό με υποτμήματα, καθαρισμό δύο φορές την ημέρα, φυσικό αερισμό , κλειστά κυλικεία, χρήση αντισηπτικού και προεραιτική χρήση μάσκας.

Οι δημοτικοί και θα λειτουργήσουν έως τις 31 Ιουλίου. • Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News

  Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

  Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !
  • express

   europalso

  Enter your email address: