Στο ΚΥΣΔΙΠ η συμμετοχή των υποψηφίων αιρετών στο κάλεσμα  της και σύμφωνα με τις δηλώσεις πρόθεσης παραίτησης που μας έχουν σταλεί, είτε ως συνδυασμοί, είτε ως μεμονωμένοι υποψήφιοι, είναι στο ποσοστό του 98%, δηλαδή οι 44 από τους 45 υποψηφίους, αναφέρει η ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Οι υποψήφιοι αιρετοί εκπρόσωποι μας για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια, Π.Υ.Σ.ΔΙ.Π. & Κ.Υ.Σ.ΔΙ.Π., από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη, από την Κέρκυρα μέχρι την Ρόδο, συντασσόμενοι με την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ.  της ΠΟΣΥΠ, έχουν ήδη δηλώσει στην Ομοσπονδία και στους Συλλόγους την ΑΠΟΧΗ τους από την ηλεκτρονική ψηφοφορία και  την πρόθεση παραίτησης τους, αν εκλεγούν!

Στο ΚΥΣΔΙΠ η συμμετοχή των υποψηφίων αιρετών στο κάλεσμα  της ΠΟΣΥΠ και σύμφωνα με τις δηλώσεις πρόθεσης παραίτησης που μας έχουν σταλεί, είτε ως συνδυασμοί, είτε ως μεμονωμένοι υποψήφιοι, είναι στο ποσοστό του 98%, δηλαδή οι 44 από τους 45 υποψηφίους!

Στα 13 ΠΥΣΔΙΠ η συμμετοχή των υποψηφίων αιρετών στο κάλεσμα της ΠΟΣΥΠ και σύμφωνα με τις δηλώσεις πρόθεσης παραίτησης που μας έχουν σταλεί, είτε ως συνδυασμοί, είτε ως μεμονωμένοι υποψήφιοι, είναι στο ποσοστό του 91 %,  με πρόβλεψη για αύξηση του κατά την διάρκεια της ημέρας!

Η μαζική τους ανταπόκριση στο ομόφωνο κάλεσμα του Δ.Σ. της ΠΟΣΥΠ, όχι μόνον μας έχει συγκινήσει, αλλά δείχνει και τον δρόμο για την σημερινή μεγάλη ΑΠΟΧΗ του κλάδου μας, από την ηλεκτρονική ψηφοφορία!

Η μαζική τους  ανταπόκριση στο ομόφωνο κάλεσμα του Δ.Σ. της ΠΟΣΥΠ έχει ξεπεράσει και τις προβλέψεις μας,  και μας έχει γεμίσει με δύναμη και ευθύνη να παλέψουμε όλοι μαζί, για τα  δίκαια αιτήματα του κλάδου μας, για να απαιτήσουμε τον οφειλόμενο σεβασμό του από την  Πολιτική Ηγεσία για να θέσουμε σε νέα βάση τις διεκδικήσεις μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ &  ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΕΧΟΥΜΕ

από την ηλεκτρονική ψηφοφορία!

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗΣ!

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ