: Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα (8/01), την πρώτη σχολική ημέρα του 2024, συγκεκριμένα σχολεία σε ορισμένους δήμους, που πλήττει τη χώρα το τελευταίο 24ωρο.

Πιο αναλυτικά, κλειστές θα παραμείνουν σήμερα, Δευτέρα 08 Ιανουαρίου 2024, όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί στη Ζάκυνθο.

Παράλληλα, κλειστά θα παραμείνουν το 2ο νηπιαγωγείο Πυλαίας και το 4ο δημοτικό σχολείο Πυλαίας, όπως ενημέρωσε ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη. Σε ανακοίνωσή του ο δήμος, ανέφερε ότι η αναστολή λειτουργίας, σήμερα, οφείλεται στην πτώση δένδρων στην περίφραξη των σχολείων και την καταστροφή των εγκαταστάσεων φυσικού αερίου λόγω της κακοκαιρίας.

Επιπλέον, με απόφαση του δημάρχου Δυτικής Μυτιλήνης, Ταξιάρχη Βέρρου, το δημοτικό σχολείο Μολύβου θα είναι κλειστό σήμερα λόγω των ζημιών που προκλήθηκαν στη στέγη του από τους πολύ ισχυρούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή.

Τέλος, κλειστά θα παραμείνουν και τα σχολεία όλων των βαθμίδων της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς και των τριών Δήμων, λόγω της παρέλασης του Καστοριανού Καρναβαλιού.