Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας, αυτή τη περίοδο, έχει αναπτύξει έντονη δραστηριότητα για την προώθηση και την άμεση επίλυση φλεγόντων ζητημάτων του κλάδου μας.

Στο Υπουργείο Εσωτερικών πραγματοποιήσαμε επανειλημμένες συναντήσεις τόσο σε επίπεδο πολιτικής ηγεσίας, όσο και σε επίπεδο υψηλόβαθμων υπηρεσιακών παραγόντων.

Η ένταξή μας στο εκπαιδευτικό προσωπικό και η άμεση επαναφορά του εξαώρου εργασίας με νομοθετική ρύθμιση είναι από τα σημαντικότερα ζητήματα που προωθούμε.

Για την ενίσχυση και ικανοποίηση του αιτήματός μας για το εξάωρο είναι απαραίτητη η κινητοποίηση και ο συντονισμένος αγώνας όλων μας.

Δυστυχώς έχουμε προθεσμία μόνο μια εβδομάδα.

Μετά τα ανωτέρω οι εκπρόσωποι των Νομαρχιακών μας Επιτροπών παρακαλούνται άμεσα να προκαλέσουν συναντήσεις προκειμένου να ενημερωθούν αναλυτικά τα μέλη μας και να υπάρξει συντονισμός για να πραγματοποιηθούν συναντήσεις με Βουλευτές και Δημάρχους της κάθε περιοχής. Στις συναντήσεις θα δίδεται η ενημερωτική επιστολή με την επιστημονική τεκμηρίωση του θέματος και το κείμενο στήριξης (επισυνάπτονται).

Η συλλογική προσπάθεια θα ενδυναμώσει και θα ενισχύσει την επίλυση του αιτήματός μας.

Επισημαίνουμε ότι το κείμενο στήριξης αφού προσυπογραφεί από Βουλευτές, Δημάρχους ή Καθηγητές ΑΕΙ/ΤΕΙ, θα αποστέλλεται στο fax του Συνδέσμου 210 82 39 573. Παρακαλούμε τα πρωτότυπα να μας αποσταλούν ταχυδρομικά στα γραφεία του Συνδέσμου μας.

Συνημμένα Aρχεία:
386 Kb
224 Kb