Πανελλήνιες 2015 – Ο Γκλέτσος εκτός εαυτού για την κατάργηση του εξεταστικού κέντρου της Πελασγίας!

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔15/04/2015 - 17:35 | Author: Newsroom Ipaidia

Ποιος είδε τον Απόστολο Γκλέτσο και δεν φοβήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού ΕΝΑ της Λαμίας. Θέμα της συζήτησης ήταν η κατάργηση του εξεταστικού κέντρου της Πελασγίας στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις, όταν παρενέβη τηλεφωνικά ο δήμαρχος Στυλίδας.

Κάποια στιγμή ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Σ. Πιλιτζίδης, τον αποκάλεσε «όνειδος», με αποτέλεσμα να ακολουθήσει…καταιγίδα!

«Είπε για μένα όνειδος; Εγώ εκλέχτηκα με 68%, δεν με διόρισε κανένας», φώναξε, και-συνέχισε: «Να πάει να φορέσει φουστάνια ο κύριος, δεν ξέρω και πώς τον λένε…».

Και δε σταμάτησε εκεί: «Τον καλώ στην πλατεία της Στυλίδος να τα βρούμε οι δυο μας να του πω εγώ ποιος είναι όνειδος! Ηλίθιε, ε ηλίθιε! Τι είναι αυτά που λες βλάκα, ε βλάκα!».

Οι παρουσιαστές του ζητούσαν να πάρει πίσω τους χαρακτηρισμούς, όμως ο Γκλέτσος είχε πάρει φόρα: «Δεν ανακαλώ τίποτα. Θα “ρθω τώρα και θα σε βρω στο σπίτι σου, περίμενε…».

Και έκλεισε το τηλέφωνο φωνάζοντας: «Θα πάμε και στα δικαστήρια. Θα τον κάνω να αλλάξει πλανήτη τον ηλίθιο γιατί είναι ηλίθιος. Θα σε σκίσω ηλίθιε…»!

AIXMI.GR

Loading...


  • europalso   ideascentral