Τη δυνατότητα να εγγραφούν στα καινούρια εκπαιδευτικά προγράμματα του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών (ΙΓΕ) θα έχουν οι ενδιαφερόμενοι από αύριο, 5 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ινστιτούτο, οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του ΙΓΕ ή στη Γραμματεία, στον Πύργο Συγγρού, καθημερινά από 09:00 έως και 13:00.

Σημειώνεται ότι κατά την τρέχουσα εκπαιδευτική περίοδο όσοι κατέχουν βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ θα μπορούν να κάνουν χρήση έκπτωσης 25% στα δίδακτρα του σεμιναρίου που θα επιλέξουν. Επίσης τη δυνατότητα έκπτωσης 25% έχουν οι επαγγελματίες παραγωγοί που είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να προσκομίσουν την αντίστοιχη βεβαίωση κατά την εγγραφή τους στα σεμινάρια.

Τέλος, όπως υπογραμμίζει το ΙΓΕ, για τις δύο παραπάνω κατηγορίες ενδιαφερομένων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι την κάλυψη των θέσεων (που αντιστοιχεί στο 10% επί του συνόλου των εκπαιδευόμενων του τμήματος).