Καθυστερήσεις σε όλα τα θέματα λόγω της αλλαγής πολιτικής ηγεσίας

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔10/06/2014 - 22:31 | Author: Newsroom Ipaidia
Λόγω της αλλαγής της πολιτικής ηγεσίας στο υπουργείο παιδείας θα υπάρξουν, δυστυχώς, επιπλέον καθυστερήσεις σε όλα τα θέματα.
Το νομοσχέδιο για την Ειδική Αγωγή, ενώ ήταν έτοιμο ,δεν έχει κατατεθεί στη Βουλή, άρα πρέπει να συμφωνήσει η νέα πολιτική ηγεσία για να κατατεθεί και να ψηφισθεί.
Ακόμη ,όμως , κι αν ψηφισθεί έγκαιρα πότε θα προλάβουν να ελέγξουν όλα τα δικαιολογητικά, να κάνουν τη μοριοδότηση, να αναρτήσουν τους νέους πίνακες???
Η εγκύκλιος για την καταγραφή των οργανικών κενών ,προκειμένου να γίνουν οι μεταθέσεις του2014 δεν έχει ακόμη αποσταλεί.
Τίποτε ,επίσης,δεν έχει ετοιμασθεί σχετικά με τις εγκυκλίους για τις αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ και για τις προσλήψεις των αναπληρωτών του 2014-15.
Για μόνιμους διορισμούς στα χιλιάδες οργανικά κενά της ΠΕ δεν μιλά κανείς.
Επίσης ,η υπουργική απόφαση για την έναρξη και λήξη του διδακτικού έτους 2014-15 δεν έχει υπογραφεί.
Είναι ολοφάνερο πως ο χρόνος που απομένει, προκειμένου να γίνουν όλες οι υπηρεσιακές μεταβολές είναι ελάχιστος κι είναι βέβαιο πως το Σεπτέμβρη τα σχολεία θα ξεκινήσουν με μεγάλες ελλείψεις σε διδακτικό προσωπικό.
Κατά τα άλλα όλες οι πολιτικές ηγεσίες κόπτονται ,δήθεν,για το χαμένο χρόνο των μαθητών, λόγω απεργιών, και για την αναπλήρωσή του.
Τις δικές τους ευθύνες,αλήθεια,γι αυτά τα τραγελαφικά που συμβαίνουν κάθε χρόνο-ν ανοίγουν τα σχολεία και να μην υπάρχουν εκπκοί,βιβλία,κλπ- πότε θα τις αναλάβουν???
Loading...


  • europalso   ideascentral